Vrei să ai gene frumoase, dese și lungi? Citește câteva sfaturi foarte utile care te vor învăța cum să le îngrijești!

 

Cu siguranță toate doamnele și domnișoarele își doresc să aibă gene cât mai frumoase, dese și cât mai lungi cu putință pentru a avea o privire seducătoare. Dar este foarte important de știut că nu doar machiajul contează pentru a avea niște gene perfecet, ci îngrijirea lor este un lucru esențial.

Iată câteva sfaturi utile pentru îngrjirea genelor de care trebui să ții cont, dacă îți dorești ca ele să arate bine mereu.

1. Nu trebuie să uiți niciodată să le demachiezi complet în fiecare seară. Produsele cosmetice conțin diverse substanțe chimice care agresează genele, iar atunci când nu ai nevoie neapărat de machiaj este bine să le mai lași curate, măcar din când în când. Atunci când le demachiezi, ai mare grijă să folosești mișcări cât mai ușoare, pentru a nu le agresa. Nu dormi niciodată cu genele rimelate, pentru că ele sunt uscate, iar în somn se pot rupe mult mai ușor.

2. O metodă pentru a le îngriji și pentru a le ajuta să crească mai repede este masarea lor cu ulei de ricin sau ulei de măsline. Trebuie pur și simplu să tapetezi genele cu un bețișor de urechi sau cu o perie de la un rimel mai vechi care să fie foarte bine curățată.

3. Nu uita să înlocuiești periodic tubul de mascara pentru a preveni apariția infecțiilor. Un termen maxim la care ai putea să îți schimbi rimelul este o dată la 6 luni.

4. În cazul în care folosești cleștele pentru arcuit gene, trebuie să ai mare grijă atunci când îl utilizezi pentru a nu rupe genele, nu trebuie să tragi de pleoapă. Folosește-l întodeauna înainte să te dai cu mascara. 

5. Genele cad din mai multe cauze și anume atunci când apare stresul, oboseala, alimentația nesănătoasă, și nu în ultimul rând și anumite tratamente sau medicamente pe care le consumi, ar putea fi de asemenea o posibilă cauză a căderii genelor. 

6. Este bine de știut că genele se refac destul de greu, ele cresc în aproximativ 2-3 luni și durata lor de viață este de asemenea de maxim 3 luni, în funcție de cum sunt întreținute.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest