Vrei să ai o căsnicie perfectă? Americanii au descoperit marele secret

 
+2 click pentru
galerie

Căsătoria nu este un simplu cuvânt, ci reprecintă dragoste, uniune, respect şi încredere. Multe mariaje de-a lungul timpului au eşuat din diferite cauze. Pentru ca divorţul să dispară, americanii de la dailymail.co.uk ne învaţă cum să avem o căsnicie perfectă care să atingă fericirea.

Vrei să îl ai sau să o ai lângă tine pentru tot restul vieţii după ce v-aţi depus jurămintele în faţa altarului? Citeşte cu atenţie „reţeta ” miraculoasă a americanilor. Întreg studiul a fost realizat pe 1000 de cupluri.

Astfel, partenerii trebuie să se sărute, să îşi spună “Te Iubesc” de 10 ori pe săptămână şi să iasă împreună în oraş de cel puţin trei ori pe lună. La un rezultat favorabil contribuie trei surprize de natură romantică în fiecare lună şi 10 conversaţii profunde care să elaboreze teme de mare însemnătate din viaţa cuplului. Partenerii au nevoie de minim trei pasiuni în comun şi de doua vacanţe pe an petrecute împreună.

Chiar dacă îndeplineşti toate aceste condiţii, trebuie să stii că secretul unei căsnicii perfecte constă în trei elemente principale: acceptarea defectelor partenerului, încrederea reciprocă şi capacitatea de a spune “Îmi pare rău!”.

Şi cum nici o căsnicie nu e perfectă fără ceartă, americanii sunt de părere ca trei dispute verbale se numără pe lista reţetei succesului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest