Vrei să ai părul perfect aranjat, ca la salon? Care sunt cele mai comune greșeli pe care le faci

 

Toate femeile visează la acea senzație când ies de la salon și părul arată perfect, fără niciun fir lăsat la voia întâmplării.

Sentimentul acesta poate fi trăit și în confortul propriei locuințe, cu doar câteva trucuri simple, de care trebuie să ții cont. Potrivit stiliștilor, utilizarea uscătorului de păr trebuie să se facă într-un anumit mod, pentru cele mai bune rezultate.

Iată care sunt cele mai  comune greșeli pe care le faci atunci când îți usuci părul cu uscătorul:

Împărțirea părului în șuvițe: este una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac femeile, deoarece aleg fie șuvițe mult prea groase, fie prea subțiri.

Chiar dacă poate părea o pierdere mare de timp, este important să împarți părul în părți egale, de aproximativ 3 cm grosime. Această cantitate este perfectă și va da volum părului.

Nu utilizezi peria corectă

Pentru rezultate perfecte, alege cea mai bună perie pentru părul tău. Periile rotunde sunt bune pentru a da volum, în timp ce periile pătrate ajută la îndreptarea părului.

Folosește cu încredere și difuzorul atașat uscătorului de păr, pentru niște bucle perfect definite.

Modul în care ții uscătorul de păr este greșit

Chiar dacă ai văzut la salon că stiliștii usucă părul într-un anumit fel, nu trebuie să faci același lucru.
Dacă te vei concentra pe o anumită zonă, părul va părea plat și moale. Mișcă uscătorul dintr-o parte în cealaltă, într-un unghi ales.

Sursa:wellnessbin.com

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest