Vrei să îţi surprinzi iubitul? Încearcă ultima tendiţă în cosmetică: decorarea vaginală

 

Pentru a păstra mereu flacăra pasiunii aprinsă în cuplu, femeile apelează la tot felul de trucuri de înfrumuseţare. Se epilează, folosesc creme, farduri, tot felul de produse cosmetice, dar şi haine şi lenjerie sexy.

Cu toate acestea, se pare că nu este de ajuns, iar reprezentantele sexului frumos apelează mereu la tot felul de trucuri şi tehnici pentru a-şi surprinde partenerul. Ultima modă în cosmetică este decorarea vaginală, potrivit site-ului sfatulparintilor.ro. Iată ce presupune acest nou concept.

Peruci pubiene

În timp ce unele femei își cheltuie banii pe tratamente laser pentru a scăpa de părul pubian, altele se duc la salon pentru celebrul epilat Brazilian. Există însă o nouă ofertă pe piață: perucile pubiene. Ultima tendinţă în materie de decorare vaginala nu este deloc ieftină şi costă aproximativ 200 de dolari. 

Tratamente anti-îmbătrânire

Polly Blitzer, expert cosmetic, a inventat tratamentul anti-îmbătrânire pentru zona intimă a femeilor. Acesta constă în băi de abur cu ierburi speciale care vor aduce un look proaspăt zonei genitale. 

Machiajul intim

Dacă vrei culoare în obraz, foloseşti un blush sau o pudră iluminatoare. Dacă vrei același lucru și mai jos, ei bine ai cu ce. S-au inventat blush-ul pentru labii și chiar crema înălbitoare pentru aceeași zonă. 

Implant cu cristale

Există destul de multe persoane care au implanturi de cristale în dinți sau în ombilic. Dar te-ai gândit vreodată că s-au inventat și implanturile cu cristale pentru zona genitală? Se spune că cei mai buni prieteni ai femeii sunt diamantele. Probabil că este adevărat din moment ce s-au inventat și nestematele vaginale. 

Tatuaje cu foiță de aur 

Robyn Thompson, expert în tatuaje, a inventat tatuajul termporar cu foiță de aur care va surprinde cu siguranță orice bărbat. Femeile își pot decora zona intimă cu diverse modele, de la flori la numele iubitului. Tatuajul durează 5-7 zile și poate fi scos și mai repede cu alcool.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest