Vrei să slăbeşti şi nu îţi iese? Renunţă la un singur aliment şi vei obţine rezultatele dorite! GARANTAT!

 
+2 click pentru
galerie

Te lupţi de mult cu kilogramele în plus şi nu poţi să scapi de ele sub nicio formă? Iată câteva sfaturi simple, dar eficiente, care te vor ajuta cu siguranţă!

Pâinea. Renunţăm cel mai uşor la ea când vrem să ţinem o dietă. Se numără printre alimentele care nu aduc niciun beneficiu sănătăţii. Pâinea albă are foarte puţini nutrienţi şi foarte multe calorii.

O sută de calorii înseamnă o felie de pâine. Dar dacă scoatem această felie de pâine din alimentaţia noastră zilnică, într-un an vom reuşi să pierdem, pe nevăzute, 4 kilograme, ne-a declarat un nutriţionist.

Nu e o afacere nici dacă înlocuim pâinea albă cu cea din făină integrală. Deşi este mai sănătoasă, are acelaşi aport caloric.

Trebuie eliminate şi produsele de patiserie. Pe lângă făină albă, plăcintele, cornurile sau gogoşile conţin şi foarte mult zahăr, deci pot afecta şi sănătatea, nu numai silueta. La fel de periculoase sunt şi sucurile.

Eliminate complet, băuturile carbogazoase ne-ar scăpa de 2-3 kilograme în jumătate de an. Sunt pline de îndulcitori şi potenţiatori de aromă. Un litru de suc aduce un aport caloric de aproape 500 de kilocalorii. Mai mult decât o masă copioasă. La fel de mult îngraşă şi snacksurile, mai ales dacă le mâncăm în faţa televizorului sau la film.

Atenţie mare şi la dulciuri. Ciocolata e bună, dar îngraşă. De preferat, pentru cine nu vrea să renunţe la ea, s-o înlocuiască cu varianta 75 sau 85% cacao.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest