Vrei să ştii care este partenerul perfect pentru tine în dormitor? Cele mai "hot" combinaţii de zodii

 

Fiecare zodie are caracterisiticile ei, iar la anumite persoane acestea sunt mai mult decât evidente. Dacă vrei să afli care este zodia cea mai potrivită pentru tine, ar trebui să știi mai multe despre zodia ta și cea a partenerului potențial.

Astrologii spun că cele mai  bune combinații de zodii sunt cele care au același semn: foc, pământ, aer sau apa. Zodiile care aparțin aceluiași semn au caracteristici comune și vorbesc, deci, aceeași limbă.

Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Aer: Gemeni, Balanța, Vărsător

Apa: Rac, Scorpion, Pești

Iată cele mai hot combinații zodiacale, așa cum reiese din cartea "The Everything Sex Signs Book” a astrologului american Constance Stellas, conform site-ului sfatulparintilor.ro.

1. Femeie Scorpion -€“ Bărbat Taur

Această combinație este foarte puternică și ridică temperatură în dormitor. Chiar și în natură, Apa și Pământul fac că totul să rodească, nu?!

2. Bărbat Berbec -€“ Femeie Săgetător

Combinația Foc-Foc creează "€œvalvataie” în dormitor, partide de sex explozive. Nimeni nu se frige, însă atmosferă este de fiecare data fierbinte, fierbinte.

3. Femeie Vărsător - Bărbat Gemeni

Semne de Apă, cele două zodii își pun în aplicare împreună toate fanteziile creând cele mai inventive scenarii de sex posibile.

4. Bărbat Capricorn -€“ Femeie Fecioară

Separat, aceste semne sunt liniștite și la locul lor, însă când se întâlnesc în dormitor sar scântei. Dau frâu liber imaginației și uită de prejudecăți.

5. Bărbat Pești -€“ Femeie Scorpion

Două semne de apă care suficiente fantezii cât să umple un ocean. O combinație sexy chiar și prin prismă faptului că Scorpionul nu poate manipula Peștele.

6. Bărbat Leu -€“ Femeie Rac 

Focul și Apa se potrivesc de minune, într-o combinație binecuvântată de "€œpatronii” zodiilor: Soarele și Luna.

7. Femeie Capricorn - Bărbat Scorpion

O combinație sexy, cu parteneri mereu dornici de sex. Ce ți-ai putea dori mai mult?!

8. Bărbat Rac - Femeie Scorpion

Două semne de apă, extrem de posesive, dar care dețin secretul unei relații sexuale în care plăcerea este pe primul plan. 

9. Femeie Berbec - Bărbat Scorpion

Focul arde, apa fierbe. În plus, ambele semne au același patron, Marte, zeul războiului. Mai e nevoie să adăugăm că este o combinație hot?

10. Femeie Balanța -€“ Bărbat Rac

Combinația Aer și Apă este "efervescentă”. Bule de plăcere ies din relația lor. Această pereche este de departe cea mai simpatică și cea mai sexy dintre toate.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest