Vrei să ştii cum se comportă în aşternuturi? Ce îşi doreşte în pat, în funcţie de zodia lui

 

Zodia poate spune foare multe lucruri despre partenerul tău, mai ales despre comportamentul său în dormitor. Aşa că poţi să afli foarte multe detalii despre ce îi place să facă între aşternuturi şi despre cum o tratează pe femeia de lângă el.

Iată cum se comportă bărbaţii în pat în funcţie de zodia lor, conform site-ului sfatulparintilor.ro.

Bărbatul Berbec

Preludiu? Cine are timp de așa ceva? Patronat de Marte, zeul Războiului, bărbatul Berbec intră direct în focul acțiunii. Iar dacă vrei să-l ții cât mai mult timp lângă ține, lăuda-l. Nu se mai sătura de complimente: cât e de mare, cât e de tare, cât de mult îți place să fii cu el sunt numai câteva exemple. 

Ce-l excită? Poartă-te inocent. Cumpără câteva elemente fine de lenjerie intimă și lăuda-te cu pozițiile noi pe care le-ai învățat de la el. 

Poziția preferată? N-are una la care ține, însă îi plac toate pozițiile în care el este la conducere.

Bărbatul Taur

Domol la exterior, agitat în interior. Patronat de Venus, zeița frumuseții, bărbatul Taur îți va oferi nenumărate suprize. Apreciază mâncărurile savuroase și vinul bun. Spre deosebire de Berbec, Taurii iubesc preludiul care poate dură ore. 

Ce-l excită? Mâncarea servită în pat odată cu “desertul”. Combinația sex-mâncare este irezistibilă pentru el. 

Poziția preferată? Dragonul. 

Bărbatul Gemeni

Patronați de Mercur, mesager al zeilor, Gemenii sunt foarte buni comunicatori. Sunt atrași de femeile vorbărețe. Pentru Gemeni, sexul este și un sport al minții, nu doar o activitate în plan fizic. îi plac partidele în locuri atipice (mașină, masă, în pădure etc.). Cu cât vei fi mai diversificată în propuneri, cu atât va stă mai mult timp lângă tine. 

Ce-l excită? Sexul pe roluri, jocuri erotice, sexul în trei. 

Poziţia preferată? Femeia deasupra invers.

Bărbatul Rac

Patronat de Luna, bărbatul Rac este controlat de sentimente. Are un scut protector deasupra pentru că nu vrea să fie rănit, însă după ce treci dincolo de “crusta” găsești un bărbat cu care te vei distra pe cinste, odată ce va căpăta încredere în tine. Bărbatul Rac apreciază femeile puternice, care știu de la început ce vor. 

Ce-l excită? Apa! O baie dezbrăcați în mijlocul lacului e fantezia lui preferată.

Poziția preferată? Lap dance. 

Bărbatul Leu

Patronat de Soare, bărbatul Leu este fioros și pasional, însă loial și protector. îi place să fie în centrul atenției pentru că se simte regele junglei. Odată ce ai reușit asta, vei vedea cum se întoarce pe spate pentru a-l gâdila pe burtă, asemenea unei pisici răsfățate. 

Ce-l excită? Pielea! Stai mai tot timpul dezbrăcată și poți încerca și câteva mișcări de stripease sau dans în poală. 

Poziția preferată? La marginea patului sau pe masă. Dacă prin preajmă aveți și o oglindă în care să se admire, totul este perfect. 

Bărbatul Fecioară 

Patronat de Mercur, bărbatul Fecioară este un bun comunicator. Dacă vrei să-l ai în pat trebuie “să-l faci din vorbe”. Bărbatul Fecioară trebuie să aibă o contectare mentală cu potențială parteneră de sex că să-și dea hainele jos. Sunt amanți sensibili și pun pe primul loc plăcerea partenerei. Se excită numai la gândul că tu ești excitata. 

Ce-l excită? Poartă cea mai fină lenjerie pe care o ai în casă și sugerează că ți-ar plăcea să fii legată.

Poziția preferată? Pe la spate, în picioare.

Bărbatul Balanță 

Patronat de Venus, bărbatul Balanța este atras de femeile cu simț estetic. Flirtul este una dintre armele lui și face complimente chiar și în pat. Deși din când în când este narcisist, bărbatul Balanța poate petrece ore în șir la preludiu, că să se asigure că te simți bine. 

Ce-l excită? Este ușor exhibiționist, așa că îl poți aţâta cu jocuri erotice, striptease, costumații exotice cu pene. 

Poziția preferată? Magicianul.
 
Bărbatul Scorpion
 
Patronat de Marte (zeul Războiului) și Pluto (zeul Lumii de dincolo), barbtul Scorpion este un mix pasional de putere și energie, o combinație căreia femeile îi rezistă greu. înzestrat cu un libido tot timpul la cote înalte, bărbații din zodia Scorpionului iubesc preludiul și pot face sex o noapte întreagă fără să obosească.
 
Ce-l excită? Misterul! Nu-ți aruncă imediat hainele, lasă-l să te cucerească și invită-l să te dezbrace el însuși.
 
Poziția preferată? Arcul.

Bărbatul Săgetător
 
Este oricum, nu mai timid nu. Nu trebuie neapărat să fie conectat emoțional pentru a face sex. Pentru Săgetător sexul este o altă aventură a vieții. Este foarte vorbăreț și se așteaptă să-i spui ce te excită în pat. Dacă ești o persoană inhibata, n-ai ce caută în patul lui.

Ce-l excită? Orice este spontan și aventuros, poziții noi și locuri nebunești. Orice îl ia prin surprindere este excitant, mai ales o partidă furioasă și iute. 

Poziția preferată? Racordarea erotică (bărbatul stă întins pe spate cu genunchii la piept. Femeia se așază deasupra, cuprinzând cu coapsele coapsele bărbatului. După penetrare, mișcările femeii sunt asemănătoare cu cele de genuflexiune).

Bărbatul Capricorn
 
Timid și conservator la început, bărbatul Capricorn se va transformă cu timpul într-un amant pasional și intens, cu un apetit sexual masiv. Nu se da în vânt după aventuri exotice, îi plac relațiile stabile.

Ce-l excită? Relaxarea! Oferă-i un masaj erotic înainte de sex și vei stârni “bestia”.

Poziția preferată? Stânca moale.
 
Bărbatul Vărsător
 
Deși nu este chiar ahtiat după sex, este de regulă curios și va fi deschis experimentelor sexuale, atât timp cât se poate bază pe sentimentele tale. îi place să vorbească și-l încânta să-i spui ce anume te excită. Cu cât gusturile tale sunt mai “neobisnuite”, cu atât mai excitat va fi.
 
Ce-l excită? Exersează-ţi  “vocea de sex” şi spune-i cu voce ce vrei de la el.
 
Poziția preferată? “Fantango” (o poziție care  un nou înțeles cuvintelor “Dirty Dancing”:  cu poziția misionarului, numai  femeia   cu genunchii îndoiți  picioarele pe sub ea).
 
Bărbatul Peşti
 
Patronat de Neptun  Jupiter, bărbatul  este “sclavul” fanteziilor sexuale. Cu  cât mai elaborate, cu atât mai bine. Semn de apă, bărbatul din Peșt iubește  să experimenteze multe poziții noi, toate aceeași noapte. Este creativ distractiv, îi place să  fie dominat, aproape de masochism.

Ce-l excită? O baie dezbracaţi, la lumina lunii este fantezia lui predominantă.

Poziţia preferată?  Joystick.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest