Vrei să-l dai gata în dormitor? Cum sunt bărbații în pat în funcție de zodia lor

 

Din ce în ce mai mulţi oameni au început să creadă în zodii şi în predicţiile astrologice şi chiar au de ce pentru că nu de puţine ori acestea se adeveresc. Există anumite caracteristici care sunt general valabil pentru fiecare zodie în parte.

Dacă vrei să afli mai multe despre partenerul tău, trebuie să ştii pe ce dată este născut. Iată câteva elemente comune pe care bărbații le au din punct de vedere sexual, în funcție de zodie, conform site-ului sfatulparintilor.ro.
 
Bărbatul Berbec

Este zgomotos și sexy. Este un amant excelent, căruia îi place la nebunie să domine. Dacă ești în căutare de iubiți romantici care să te invite la o cină la lumina lumânărilor, caută altă zodie. Bărbatului Berbec îi place sexul rapid, fierbinte. Este fidel, însă dacă se plictisește, va dispărea într-o clipă. 

Zone erogene: ceafă. Cum îl dai gata? Gâdila-l, mușca-l dragostos în zonă cefei.

Bărbatul Taur 

Este similar omului cavernelor, adică îi place femeia care gătește, stă acasă și face sex. Totuși, este gentil și-i place să ia lucrurile ușor. Poate rezistă ore în șir până când parteneră va atinge culmile plăcerii. 

Zone erogene: gâtul. Cum îl dai gata? Folosește-ți a€œarsenalul” buze, limbă, degete pentru a-l stimula. Nu uita de ceafă!

Bărbatul Gemeni

Este dual, că și zodia. Acum este dulce și-ți șoptește drăgăstos la ureche, acum este sălbatic și-ți zmulge hainele. 

Zone erogene: umeri, brațe, picioare. Cum îl dai gata? Fă-i masaj fierbinte și atinge cele trei puncte cheie. 

Bărbatul Rac

Este sensibil și pune nevoile partenerei pe primul loc. Atitudinea lui drăgăstoasă este un magnet pentru femei. 

Zone erogene: piept. Cum îl dai gata? Săruta-l și mângâie-l cu părul. Poți fi și puțin agresivă.

Bărbatul Leu 

Poate fi egoist, chiar și în pat. Deși îi place mult să facă sex, nu este inderesat doar de asta. Vrea să fie iubit și prețuit. Poate fi foarte romantic, dar când se ajunge în dormitor, vrea show. 

Zone erogene: spatele. Cum îl dai gata? Începe cu un masaj senzual, săruta-i și mușca-i ușor spatele.

Bărbatul Fecioară

Este perfectionistul înnăscut, iar acest lucru e valabil și în pat. Dacă îți face observații, este doar pentru că vrea că data viitoare să fie mult mai bine. Poate veni cu propuneri kinky, însă de cele mai multe ori preferă confortul. 

Zone erogene: abdomenul. Cum îl dai gata? Săruta-l, mângâie-l, linge-l, joacă-te cu abdomenul lui și îl vei stârni într-o clipă.  â

Bărbatul Balanța 

Îi place sexul, dar și aventura. Nu te mira dacă îți va cere să faceți sex în public sau în locuri inedite. Îi place senzația de "€œputem fi prinşi”. Îi place să se lase dominat și alături de el îți poți pune în aplicare toate fanteziile.

Zone erogene: spatele și fundul. Cum îl dai gata? Mângâie-l, ciupește-l, poți încerca și palmele peste fund. 

Bărbatul Scorpion

Este foarte posesiv și se simte amenințat și dacă întorci doar puțin privirea. Pe de altă parte este loial și protector. Pentru ei știința este puterea. Le place să facă sex și să vorbești murdar. 

Zone erogene: interiorul coapselor. Cum îl dai gata? Mângâie-l și apelează la replici deocheate.

Bărbatul Săgetător

Poate fi destul de egoist în dormitor. Oricât de satisfăcătoare ar fi relația, dacă sexul scârțâie, va cauta în altă parte. 

Zone erogene: coapse și șolduri. Cum îl dai gata? Mângâie-l, ciupește-l, masează-l. 

Bărbatul Capricorn

Îi place să-și ascundă sentimentele, așa că este greu de a€œcitit” dacă este sau nu îndrăgostit. Nu este spontan, face sex și gata. E ca un capitol bifat pe agenda zilei. Fanteziile rămân doar în capul lui. 

Zone erogene: genunchii. Cum îl dai gata? Acordă atenție zonei și vei primi atenția cuvenită din partea lui. 

Bărbatul Vărsător 

Îi place să experimenteze, așa că așteaptă-te la filme porno, jocuri erotice, sex în public și chiar sado-maso. Este "€œrezistent” și poate aștepta până când parteneră este în extaz. 

Zone erogene: picioarele, gambele. Cum îl dai gata? Masează-i picioarele, cu atenție sporită la gambe. Nu merge niciodată mai jos de glezne.

Bărbatul Pești 

Este un amant excelent și romantic. Face dragoste, nu sex. 

Zone erogene: tălpile. Cum îl dai gata? O baie la picioare și apoi masează-i tălpile.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest