Walter Zenga, mesaj acid pentru Raluca, după ce a confirmat divorțul de româncă: „Nu o mai recunosc deloc pe femeia asta”

 

După ce s-a tot vehiculat că Walter Zenga și Raluca nu mai formează un cuplu de ceva timp, în ciuda aparențelor, celebrul antrenor a confirmat divorțul de română, prin intermediul unui mesaj pe contul său de socializare.

Walter Zenga și Raluca formează un cuplu de mai bine de 17 ani, iar de 14 ani au spus un mare „Da!” în fața ofițerului stării civile. Din povestea lor de dragoste au ieșit doi copii minunați, care în prezent, stau cu mama lor în Dubai.

Walter Zenga a confirmat divorțul de Raluca

Sătul de atâtea presupuneri, Walter Zenga a decis să vorbească cu lux de amănunte despre cum stau, de fapt, lucrurile în mariajul său cu Raluca. Antrenorul a confirmat despărțirea de fosta soție și a ținut să precizeze că nu există cale de întoarcere, mai ales din cauza comportamentului schimbător adoptat de româncă, în ultima vreme.

Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media, cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări! Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp.

Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit. Atât din cauza distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor. Dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical , a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo!” a fost o parte din mesajul scris de Walter Zenga pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest