Walter Zenga, prima reacție după ce s-a zvonit că va divorța de Raluca: „Nu regret nimic”/ VIDEO

 

Recent s-a vehiculat în presă că între Walter Zenga și soția sa, Raluca, lucrurile nu merg deloc roz, motiv pentru care s-ar afla la un pas de divorț! Fostul fotbalist a avut o primă reacție după toate zvonurile din presa românească despre despărțire!

Dacă Raluca Zenga a infirmat vehement tot ce s-a scris despre un potențial divorț de soțul ei, Walter a preferat să evite întru totul subiectul. Astfel că fostul mare fotbalist a răspuns pe contul său de socializare la o serie de întrebări adresate de urmăritorii săi, numai în ceea ce privește cariera sportivă și performanțele lui de-a lungul timpului.

„Eu pun pasiune în tot ce fac. Nu mă gândesc, merg înainte și accept provocarea. E bine să accepți în viață tot ce ți se oferă și să accepți fiecare oportunitate care ți se oferă. Sunt dezamăgit pentru că ar fi multe lucruri de zis. Asta este viața noastră. Așa sunt antrenorii, pregătiți să plece. Nu regret nicio alegere pe care am făcut-o în viața mea.” a spus Walter Zenga.

În urmă cu câteva zile, Raluca Zenga a dezvăluit că motivul pentru care nu a mai putut posta poze cu soțul ei a fost din cauza restricțiilor impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus. Mai precis, soțul ei, Walter, nu a putut pleca din Dubai, în Italia, adică acasă, în sânul familiei, din cauza măsurilor de siguranță.

”Așteptându-l pe tati ️ Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri...dar forțată de imprejurari m-am gândit să liniștesc apele...Având in vedere că presa din România ne dă deja despărțiți...vreau să clarific că familia noastră a stat neintregita doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu - noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai ! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază ! 🙏”, a scris ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest