Walter Zenga vrea să divorțeze de Raluca! S-a mutat singur: „Nu se mai poate salva nimic din ce a fost”

 

După 17 ani de relație și 15 ani de căsnicie, Walter Zenga și Raluca sunt la un pas de divorț. Deși au mai fost zvonuri referitoare la despărțirea lor, de data aceasta, separarea este iminentă, iar gestul faimosului antrenor de a se muta singur vorbește de la sine.

Walter și Raluca Zenga au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Cei doi au avut o primă întâlnire extrem de romantică, pe aeroportul din Milano, iar de atunci au rămas împreună. Din iubirea lor au ieșit doi copii: Walter Junior și Samira.

Deși au format un cuplu aproape două decenii, drumurile profesionale au fost cele care i-au făcut să ajungă la separarea iminentă. Distanța a dus la erodarea relației lor, până în punctul în care nu s-a mai putut salva nimic din ce a fost, iar apropiații cuplului confirmă acest lucru.

”El s-a mutat din vila în care locuiau împreună într-un apartament închiriat. Distanța și-a spus cuvântul. Nu se mai poate salva nimic din ce a fost între Walter și Raluca”, a declarat un apropiat al cuplului pentru click.ro.

În urmă cu câteva luni, Walter mărturisea că mariajul lui a trecut prin niște situații dificile, însă nimic atât de mare încât să nu poată fi depășit. Mai mult de atât, antrenorul a menționat și de faptul că distanța, în perioada pandemiei, nu a fost greu de suportat, dat fiind că atât el, cât și partenera sa de viață erau deja obișnuiți cu acest lucru, din cauza profesiei lui.

”Raluca, soția mea, și copiii mei, Samira și Walter Jr, sunt în Dubai, sunt bine acolo, și acolo au închis tot pentru a preveni Coronavirus. Ei sunt bine, dar normal că  această situație ne afectează mult. Cu familia, noi suntem obișnuiți să stăm departe, să avem o relație la distanță pentru că munca mea așa este, eu plec, mă duc, mă întorc.”, a declarat antrenorul la momentul acela.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest