What’s Up, primele declarații după ce s-a bătut cu un vecin, în stradă: „Fac niște gesturi de care îmi pare rău”/ VIDEO

 

Anul ăsta nu a fost unul prea bun pentru What’s Up, după cum a mărturisit chiar el. După divorțul de fosta soție, artistul și-a schimbat atitudinea radical și a apărut în presă mai des pentru scandalurile în care a fost implicat, decât pentru piesele pe care le-a lansat.

După ce a fost protagonistului unui conflict de proporții cu un vecin, în care a fost nevoie și de intervenția autorităților pentru a calma spiritele, What’s Up a venit în emisiunea „Showbiz Report” unde a vorbit cu lux de amănunte despre motivele care stau la baza comportamentul agresiv, cât și despre care este și partea lui de adevăr în scandalurile în care a fost implicat în ultima perioadă.  

„Când mă simt încolțit, instinctul animalic de conservare mă face să fac niște gesturi de care îmi pare rău, ulterior, dar eu în sinea mea sunt un om iubitor de oameni, care cântă 40 de minute la concert și face poze, și dă autografe, și stă până la ultimul om care vrea să îmi vorbească. Vorbesc cu toată lumea la fel. Eu nu fac diferența între oameni.” au fost cuvintele cu care a început artistul scrisoarea în care și-a explicat atitudinea.

What’s Up a dezvăluit că după divorțul de Simina s-a confruntat cu foarte multe greutăți și a acumulat multe frustrări în viața personală, din cauza cărora îsi pierde cumpătul mai repede.

„Recunosc de un an de zile mă frământă multe lucruri și sunt ușor iritabil. Am adunat niște frustrări de care îmi este greu să vorbesc public, dar cred că este momentul să spun ce mă apasă. Încă de anul trecut, din plină vară, când eu și fosta soție am decis să o luăm pe drumuri diferite, am observat cum o bună parte din oamenii pe care i-am respectat au ales să vorbească lucruri neadevărate despre mine.” a mai spus artistul în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Cât despre scandalul de luni, What’s Up a mărturisit că a fost o ceartă între vecini, însă admite că și-a pierdut cumpătul mult mai repede decât ar fi trebuit și și-a cerut scuze.

„Bătaia de ieri a fost distorsonată în presă. Vecinul a venit la mine la ușă să-mi spună să dau muzica mai încet. Recunosc, de mic copil, este greu de înțeles pentru vecinii mei să asculte patru ore aceeași piesă. Eu când scriu versuri, logic că ascult aceeași piesă. Ne-am pierdut amândoi calmul și pe această cale vreau să-mi cer iertare. Vecinul Vali nu e doar un vecin, îmi e și prieten, e soțul fostei mele impresare”, a mai spus What's Up.

Tot despre conflictul cu vecinul, What’s Up a mai avut de adăugat faptul că în momentul îmbrâncirii cu bărbatul, acesta nu avea niciun copil în brațe, fiind „pasat” cu mult timp înainte de „șicanările” fizice, unui alt vecin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest