What’s Up, protagonistul unui scandal monstru! S-a bătut în plină stradă cu un vecin! De la ce a pornit totul/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Face ce face și atrage atenția asupra lui. Dar nu este tocmai de bine pentru el. What’s Up a fost, din nou, protagonistul unor acte de violență, dar de data asta cu un vecin și în plină stradă. În urma reclamațiilor, artistul s-a trezit cu Poliția la el acasă, iar paparazzii Spynews.ro au surprins totul!

Nu este pentru prima dată când What’s Up intră în atenția legii! În urmă cu câteva luni, artistul a ajuns la Poliție, după ce a fost violent cu actuala sa iubită. Alice Badea a cerut ajutorul oamenilor legii, iar cântărețul a devenit extrem de recalcitrant, motiv pentru care i s-a deschis dosar pentru ultraj.

Și chiar dacă Alice Badea mărturisea, în urmă cu câteva zile,  pe canapeaua matinalilor de la Antena Stars, că What’s Up s-a potolit și este mult mai liniștit, iar viața de cuplu nici ca putea merge mai bine, iată că adevărul este altul.

„Este foarte carismatic și felul în care povestește lucrurile este amuzant. Este foarte iubitor. Uneori țipă. El fiind o fire foarte pasională, se agita foarte tare și intrece o limită a expresivitatii. Dar și eu am momente de genul, așa că îl înțeleg. Nu gătește! Aș vrea să gătească”, a spus Alice la „Antena Stars”.

S-a bătut în plină stradă

What’s Up nu ține cont de nimeni și de nimic atunci când este furios. Așa se face că în momentul în care un vecin cu un copil în brațe a bătut la ușa casei sale, rugându-l să dea muzica mai încet, fiind deranjat de sunetele puternice, artistul și-a ieșit din minți și l-a luat la bătaie chiar în fața locuinței sale.

Actele de violență au continuat până când la fața locului au apărut omaenii legii. Autoritățile au fost singurele care au putut controla furia lui What’s Up, care nu dădea semne că s-ar potoli.

Au intervenit până și părinții artistului

La scurt timp după scandalul monstru, au venit și părinții artistului care au vorbit cu oamenii legii minute bune, în fața casei, iar la final s-au întors în locuință, dar fără What’s Up.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest