What’s Up și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel de logodnă atipic: „Îmi doresc trei copii”

 

What’s Up și Alice Badea s-au logodit! Însă cererea în căsătorie se pare că a avut loc în urmă cu un an, chiar imediat după divorțul artistului de Simina. Cât despre inelul de logodnă ales, putem spune că este cu adevărat special!  

Chiar dacă începutul relației lor nu a fost unul deloc roz, dat fiind că iubita lui What’s Up a apelat la ajutorul autorităților, după ce artistul fusese agresiv cu ea în propria casă, iată că episodul scandalos a contribuit la îmbunătățirea relației dintre ei.

Și nu doar atât! În urma conflictului de zile mare, What’s Up a realizat că Alice Badea este femeia alături de care vrea să își petreacă restul zilelor, așa că a cerut-o în căsătorie.

What’s Up, cerere în căsătorie cu un inel de logodnă atipic

Potrivit declarațiilor artistului, pentru că prima cerere în căsătorie a fost făcută „ca la carte”, de data aceasta, atât el, cât și iubita lui au decis să marcheze momentul logodnei într-o manieră... diferită. Astfel că cei doi fluturi pe care și i-au tatuat pe degetele inelare reprezintă inelele de logodnă, care îi unesc mai mult decât orice altă bijuterie.

Cât despre organizarea marelui eveniment, What’s Up a mărturisit că dacă prima nuntă cu Simina a fost făcută după cum cere societatea, de data aceasta, ceremonia a avut parte în sufletele lor.

Prima nuntă am făcut-o în biserică și în fața statului român. De data asta am făcut nuntă în fața sufletului meu!”, a spus What’s Up.

Eu și cu soția suntem foarte bine. Îi zic soția mea, pentru că eu am cerut-o (n.r. în căsătorie) încă de anul trecut, dar mă rog, ne-am făcut un tatuaj, un fluturaș pe mână. Ăsta e inelul nostru de logodnă', a dezvăluit cântărețul.

What’s Up își dorește trei copii

What’s Up a mărturisit că își dorește să devină tată a trei copii, însă partenera i-a spus că întâi trebuie să vadă cum se vor descurca cu primul, după care se vor pronunța și în legătură cu ceilalți doi.

„Eu am zis că-mi doresc trei copii, ea a zis să vedem cum iese cu primul', a declarat What’s Up în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest