Wilmark, printre cei mai fericiți bărbați! Soția l-ar primi și cu amanta: „Să facem casa mai mare”

 

Celebrul dansator se bucură de o căsnicie de invidiat alături de soția sa, Ioana. Cei doi formează un cuplu solid de peste 15 ani și au reușit să treacă peste obstacolele vieții cu iubire și înțelegere. Ceea ce face relația lor specială este faptul că soția lui Wilmark îl iartă chiar și în cazul unei infidelități. Acest gest rar întâlnit demonstrează puterea iubirii lor și a legăturii lor unice.

Ioana, soția lui Wilmark, a dovedit în repetate rânduri că iubirea pe care o simte pentru soțul ei este de neclintit. Ea este pregătită să-l ierte pe dansator chiar și în situația în care ar fi infidel. Cei doi au construit o poveste de dragoste solidă, care a înfruntat trecerea timpului și dificultățile vieții. Dragostea lor transcende orice limită și iartă greșelile.

Relațiile de lungă durată pot fi fragile și se pot destrăma din cauza infidelității, dar în cazul lui Wilmark și Ioana, iubirea și respectul reciproc sunt mai puternice. Cei doi au trecut prin mulți ani împreună și au învățat să se susțină și să se ierte. Dansatorul mărturisește că soția lui nu ar pune capăt relației lor în cazul ar înșela-o, ar accepta chiar și o altă femeie în casa lor. ”N-are cum, decât să o facem casa mai mare. Doamne ajută, cât se poate. Dacă ar fi urâtă soția mea, dar așa”, a declarat Wilmark, la Antena Stars.

 

Wilmark și Ioana s-au întâlnit la un curs de dans, în timpul în care dansatorul lucra la radio. ”La cursul de dans, eu lucram la radio pe vremea respectivă și ea a venit cu un grup mare de fete, era cea mai neascultătoare de la curs. Tot timpul trebuia să o rog să rămână pentru că nu puteam să opresc cursul, iar într-o seară i-am zis să vină cu mine la o cină, iar de acolo a început totul să ia rădăcini.”, a mai spus dansatorul


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest