WoW! Cât a costat transformarea Biancăi în Barbie?

 
+2 click pentru
galerie

Şi dacă Victor Slav se relaxează în compania domnişoarelor, Bianca este mai preocupată ca niciodată de imaginea ei. Chiar dacă multă lume spune că este prea slabă, vedeta a afirmat că uneori se simte. grasă! Şi în cazul în care sunteţi curioşi să aflaţi ce intervenţii şi-a făcut Bianca, dar şi cât au costat.

A trecut timpul, dar a trecut şi Bianca de nenumărate ori prin cabinetul medicilor esteticieni.Să vedem cum arată lista "trasformarilor" roşcatei şi costul lor.

Extensii din par natural: 300 de euro. Tatuatuajul sprâncenelor încă 300. Două intervenţii de mărirea buzelor cu acid hialuronic, în total 600 de euro, faţete la dinţi: 10.000 de euro. Silicoane 2.500. Remedierea semnelor de pe picioare: 2.000 de euro. Ocazional gene false, aproximativ 6 euro. Şi fond de ten pentru picioare, 360 de euro.


Deci suma totală pe care roșcata ar fi investit-o pentru o IMAGINE perfectă ar fi de circa 16 mii de euro.


În timp ce doamna Slav se mândrește cu toate calitățile pe care mama Natura i le-a dat, o mare parte din presa tabloida susține că de fapt trasformarea junei de la Petroșani în Barbie de Romania a costat mult mai mult și că operațiile sunt muuuult mai numeroase. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest