WRS, primele declarații după ce s-a calificat în finala Eurovision

 

WRS, reprezentantul României de la Eurovision, a reușit să se califice în finala Eurovision, alături de reprezentanţii următoarelor ţări: Belgia, Republica Cehă, Azerbaidjan, Polonia, Finlanda, Estonia, Australia, Suedia şi Serbia. Acesta a dat și primele declarații după prestația sa, în conferința ce s-a desfășurat după concurs. WRS a ținut discursul cu extrem de multă emoție, mulțumind tuturor românilor de pretutindeni pentru că l-au votat și l-au făcut să ajungă atât de departe.

„În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor românilor de pretutindeni care au votat. Avem români peste tot, în Italia, Germania, Spania, Anglia, iar aici unde am venit eu este o mare comunitate de români și am simțit că au fost alături de mine și că le e dor de casă. Am realizat că pe scena aceasta, nu este vorba doar despre mine, îi unesc pe acești oameni din toată lumea, care au votat pentru mine amintindu-și de casa lor.

Am plâns foarte tare când i-am văzut pe niște copii dansând dansurile noastre populare. Ei și-au părăsit casa pentru a găsi condiții mai bune, dar lor le e încă dor de țară și încă dansează dansuri populare tradiționale. Am plâns atât de mult.. și părinții mei sunt dansatori de muzică populară. Eu nu cânt în română, cânt în engleză și spaniolă, dar puterea pe care o are muzica este fără limite. Muzica are puterea asta de a uni oamenii.", a declarat WRS în conferința de presă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest