Xenia Deli, trei ani de la nunta cu milionarul egiptean! Imagini senzaţionale de la cel mai grandios eveniment VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Au trecut trei ani de la nunta moldovencei Xenia Deli cu miliardarul egiptean Osamma. Au fost sute de invitaţi, o locaţie desăvârşită şi o mireasă de o frumuseţe răpitoare.

Gustul luxului este tare dulce, iar Xenia ştie foarte bine acest lucru. În urmă cu trei ani, pe vremea când avea douar 26 de ani, frumoasa moldoveancă de peste Prut a devenit soţia unuia dintre cei mai influenţi oameni de pe planetă, miliardarul egiptean Osamma. Şi au avut o nuntă ca în poveşti.

În ziua cea mare, Xenia a strălucit. Cele două rochii de mirească pe care tânăra le-a purtat în cea mai importantă zi din viaţa ei, au fost create de unul dintre cei mai cunoscuţi designeri ai lumii şi au costat zeci de mii de euro. Emoţionată până la lacrimi, Xenia i-a jurat iubire veşnică soţului ei, apoi au păşit pe covorul roşu amenajat în intrarea în locaţie.

Grandiosul eveniment despre care întregul mapamond a vorbit a avut loc în Santorini. Locaţia a fost de excepţie, decorată cu sute de trandafiri albi, era gata să îşi primească oaspeţii cu căldură.

Xenia şi Osamma sunt extrem de fericiţi, iar zâmbetele lor au demonstrat numai că la mijloc există dragoste adevărată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest