Xonia a trecut cu ajutorul psihologului peste despărțirea de Michael: „Sunt fericită și singură”

 

Cântăreața a făcut în exclusivitate la Antena Stars o serie de dezvăluiri după separarea de iubitul ei.

 

Xonia nu a trecut prin cea mai bună perioadă, dar a reușit să o depășească. Nu singură, ci cu ajutor de specialitate. Ea a dat toate detaliile despre situația sa amoroasă, despre despărțirea de Michel, dar și de lupta cu boala într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars.

 

Xonia și Michael au format o perioadă bună de timp un cuplu și păreau a fi de nedespărțit, însă din nefericire, s-a produs ruptura. Imediat după ce au pus punct relației, artista era cu zâmbetul pe buze, explicând că încă vorbesc ca și prieteni, însă declarațiile pe care le-a făcut în exclsivtate pentru Antena Stars denotă cu totul și cu totul altceva. Frumoasa artistă a declarat că este fericită, deși în viața ei nu există niciun bărbat. Ba mai mult decât atât, Xonia a explicat că nu are nevoie de o prezență masculină pentru a fi mereu cu zâmbetul pe față, ceea ce ne dă de înțeles că nu mai există loc de împăcare cu Michael.

 

„Viața mea amoroasă este frumoasă. Asta nu înseamnă că trebuie să existe cineva în viața mea. Eu sunt așa foarte bine cu mine. Când va veni acel om în viața mea excelent. Dar nu am nevoie de un bărbat să fiu fericită. Așa că sunt fericită și singură. Nu trebuie sa avem o problema ca sa mergem sa discutam despre niste experiente din trecut sau drame la un psiholg", a spus artista.

 

Ea a dat și o serie de amănunte despre lupta cu boala pe care o are: „Medicii spun că e o boală cronică, dar e în remisie. Eu am o viață normală, fără simptoame. Mă simt excelent. Nu-mi place ce a apărut în presă, că m-am desfigurat. Sigur, articolele nu m-au ajutat, presa m-a cam testat. M-a ridicat credința în Dumnezeu, bineînțeles și familia mea a fost alături de mine. A fost un moment în care am văzut cine mi-e alături și la bine, dar și la rău”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest