Xonia apare alături de fostul iubit în online, dar zice că s-au despărțit: ”Cel mai bun prieten”

 

Arista susține că a rămas în relații excelente cu milionarul american, dar între ei nu mai există o idilă de iubire.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini în care Xonia apare alături de Michael, fostul iubit american. Milionarul o răsfață pe artista din România, dar atunci când a fost întrebată dacă mai este ceva între ei, Xonia a mărturisit că doar au rămas în relații foarte bune.

„Dacă îmi este cel mai bun prieten, suntem văzuți împreună. Așa am considerat de comun acord că ne potrivim mai bine să rămânem prieteni. Noi lucrăm împreună. Într-adevăr sunt de acord, de cele mai multe ori (nr. relația dintre o femeie și un bărbat nu este posibilă), dar în cazul meu este posibil să existe, dacă eu vă spun. M-ai făcut să am emoții. Sufletul meu, în momentul de față, este foarte închis, sentimentală vorbind. Mă concentrez pe muzică, să scriu, să fac concertele, mai fac și alte lucruri, lucrez la firma lui Michael”, a spus Xonia la Star Matinal.

Artista a vorbit și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „La mine e puțin altfel, m-am îmbolnăvit, cum se știe, am avut o perioadă destul de grea. Am simțit că am pierdut foarte mult în perioada în care am încercat să-mi recuperez sănătatea și abilitatea de a face lucrurile pe care le fac acum. Pentru mine, în momentul ăsta, simt că timpul trece foarte repede și simt că mai am niște lucruri pe care vreau să le ating, așa, pentru mine, pentru că știu că pot mai mult decât am făcut până în prezent. Am niște visuri care nu sunt împlinite, iar așa funcționez eu, să nu am nici în dreapta, nici în stânga cineva care să mă tragă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest