Xonia face un pas înapoi în timp: A revenit în brațele fostului iubit milionar din America

 

Cântăreața Xonia a fost recent surprinsă în Los Angeles, în vila milionarului american dezvoltator imobiliar în Beverly Hills, cel pentru care se pare că a făcut o pasiune. După ce și-a vândut casa și mașina și a rămas dezamăgită de fostul iubit, artista s-a întors la cel care i-a furat inima. Anumite detalii dezvăluie că relația lor este din nou înflăcărată și că cei doi se urmăresc pe rețelele sociale, Xonia apreciind destul de des fotografiile afaceristului.

Relația lor nu este una simplă, ci se pare că se împacă și se despart de mai multe ori. În iarna trecută, Xonia a plecat în America pentru a susține concerte, iar acolo s-a întâlnit din nou cu Michael. Cântăreața a profitat de ocazie pentru a-i arăta părinților ei cine este bărbatul alături de care a fost fericită mult timp.

Chiar dacă unii ar putea considera că Xonia a făcut o alegere proastă, iar faptul că și-a vândut casa și mașina pentru a fi alături de milionarul american este discutabil, artista pare hotărâtă să își urmeze inima. În cele din urmă, drumul in viața este alegerea fiecăruia, iar Xonia pare să fi făcut-o pe a sa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest