Yamato Zaharia a dat de înțeles că nu va face sărbătorile cu Denisa Despa: ”Ar fi urât din partea mea”

 

Luptătorul MMA a explicat de ce este puțin probabil să fie alături de dansatoare la trecerea dintre ani.

 

Cu câteva zile în urmă, în cadrul unui interviu acordat Antena Stars, Denisa Despa mărturisea că se află în tatonări cu Yamato Zaharia. Același lucru a spus și luptătorul MMA pentru Spynews.ro, că se află la începutul cunoașterii cu dansatoarea care s-a reprofilat și a început să urce în ring.

 

Relația pare însă că nu avansează cu pași repezi, dat fiind că Yamato Zaharia a mărturisit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că sunt șanse redusă să petrească sărbătorile de iarnă împreună cu Denisa Despa. Și asta deoarece este o tradiție pentru el să serbeze Crăciunul în familie, iar Revelionul cu gașca de la sală. El a mărturisit că relația trebuie să fie foarte serioasă pentru ca o femeie să poată să ajungă în familia lui, dar și familia sportivă.

 

”De Crăciun probabil ca în fiecare an o să merg la tatăl meu acasă, acolo unde ne strângem cu toată familia, într-un mediu restrâns, iar Revelionul îl voi face la munte cu foarte mulți oameni de la noi din echipă. Momentan nu știu dacă va veni și Denisa cu mine. E greu să aduc pe cineva în familia mea, atât familia mea personală, cât și familia din sport. Acolo trebuie să fie lucrurile foarte serioase să aduc pe cineva, nu ar fi frumos din partea mea să vin azi cu o femeie, mâine cu o altă femeie, poimâine cu altă femeie, e urât”, a spus Yamato Zaharia, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest