Yamato Zaharia, după ce Denisa Despa a negat relația: „Nu cred că amicii se sărută”

 

Luptătorul MMA susține că dansatoarea i-ar fi trimis un mesaj în care îi spune că-l iubește.

 

Între Yamato Zaharia și Denisa Despa au existat o serie de tatonări în ultima perioadă. Zilele trecute însă dansatoarea a schimbat tactica și a declarat că nu-l vede pe luptător decât ca pe un amic, nimic mai mult, și că nu s-a pus niciodată problema unei relații.

 

De partea cealaltă, sportivul spune că are o relație cu Denisa Despa și a oferit, în exclusivitate la Antena Stars, o serie de argumente. Unul dintre ele este sărutul pasional pe care dansatoarea i l-a oferit în cadrul unei emisiuni, dar și un mesaj primit la miez de noapte, în care aceasta își declară iubirea pentru el, pe care s-a decis să-l facă public.  

 

Unele persoane sunt mai neasumate din fire (...) Consider că ea vrea să aibă ultimul cuvânt. Cred că a avut și o reacție după materialul de ieri. Ieri seară mi-a dat mesaj și a spus „Oricum eu te iubesc”. Nu cred că amicii se sărută, nu sare nimeni pe un amic să îl ia în brațe și să îl sărute. Eu nu prea o căutam nici înainte. Asta a fost și supărarea ei, că nu îi ofeream atenție”, a spus Yamato Zaharia, la Antena Stars.

 

Sportivul susține că Denisa Despa a negat relația pentru că el nu i-a acordat prea multă atenție: „Este un lucru pe care eu mi l-am asumat în spațiul public. De asta nici nu am o relație, pentru că nu pot oferi toată atenția mea. N-am mai vorbit o perioadă. Ea a venit la emisiunea pe care eu o moderez și după emisiune am stat de vorbă. (...) Noi ne-am sărutat acolo. Ea a fost supărată, de fapt, că eu nu i-am oferit atenție în mesajele și discuțiile mele cu ea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest