Yamato Zaharia și Denisa Despa continuă meciul: „Nu știu de ce neagă tot”

 

Dansatoarea susține în continuare că nu a avut o relație cu luptătorul MMA, cel care spune fix contrariul.

 

Cunoscuta dansatoare i-a dat replică, în exclusivitate la Antena Stars, lui Yamato Zaharia, după ce acesta a lăsat să se înțeleagă că ar fi o relație între ei. Denisa Despa a spus că-l respectă pe luptător, dar acesta nu ar fi un partener potrivt pentru ea, mai ales pentru că nu a dat dovadă că ar fi gentleman și a făcut publice o serie de filmări.

 

„Este ultima declarație pe care o dau! Eu îl respect foarte mult pe Yamato! Este un bărbat mișto, dar nu ne potrivim, așa cum am declarat! Ce să îmi asum? Ceva ce nu a fost? Serios? Un sărut înseamnă că ești într-o relație? Absurd, sincer! În altă ordine de idei, mi-am dat seama că nu este un posibil bărbat pentru mine! Dacă erai gentleman, nu aveai cum să ieși să declari așa ceva și să dai filmarea! Îmi asum absolut orice, dar ce să declar, dacă nu avem nimic? Culmea! Eu nu am vrut să apar la televizor să vorbesc despre asta. El a apărut! Trageți singuri concluzia''a declarat Denisa Despa, în exclusivitate, la Antena Stars.

 

Ultima declarație a dansatoarei nu a rămas fără urmări, ci a primit replică de la acuzatul Yamato. Acesta a analizat cuvintele Denisei, spunând tot în exclusivitate la Antena Stars, că de fapt ea a fost cea care a vorbit pentru prima oară despre o posibilă legătură între ei.

 

„În declarația pe care a dat-o, ea a spus oricum, în finalul declarației: “Eu nu am vrut să apar la TV să vorbesc despre asta, el a apărut, trageți singuri concluziile”. Țin să-i aduc aminte că prima dată când noi am apărut în spațiul public la acea gală de MMA, în care a și ieșit acel articol cu noi, ea a fost prima care a ieșit și a zis că suntem în tatonări și așa mai departe, nu eu am apărut.

Este foarte interesant faptul că la declarația de astăzi i-a spus așa: “Este un bărbat mișto, dar nu ne potrivim”. Ea a spus acest lucru, după ce în primele dăți a spus că nu vrea să se asocieze cu mine, nu are nicio treabă, că nu sunt genul ei.

Nu știu de ce neagă tot, adică ăsta este lucru care m-a deranjat pe mine cel mai mult, că puteai să-ți asumi un lucru, da, s-a încercat o chestie, n-a mers, n-a fost să fie, nu ne-am potrivit, nepotrivire de caracter, divorțează oamenii și după 20 de ani de căsnicie din motivul acesta.

Din câte știu eu, egalitatea între sexe se promovează acum, iar un gentleman se comportă cu mănuși albe impecabile atâta timp cât i se permite acest lucru, ea a fost prima care a făcut o declarație acidă asupra mea, că nu sunt genul ei și că nu vrea să fie asociată cu mine să fim în aceeași ecuație.'', a declarat Yamato Zaharia, în exclusivitate, la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest