Yoannes, se simte amenințat de Dani Mocanu: ”El e mai nebun așa și are și prietenii mai… știți ce spun”

 

Conflictul mai vechi dintre cei doi artiști pare să nu se fi stins. Yoannes vrea să se pună în gardă, să știe ce planuri are rivalul.

 

La finalul toamnei, în noiembrie anul trecut, s-a declanșat un război total pe rețelele de socializare între Dani Mocanu și Yoannes. Soțul Narcisei Moisa a făcut parte dintr-un grup de influenceri care a fost invitat la inaugurarea unei bănci în Dubai. Dani Mocanu i-a atacat pe cei care au plecat în Emiratele Arabe Unite, într-un videoclip urcat pe Tik Tok.

 

Acum, în exclusivitate la Antena Stars, Yoannes spune că vechile neînțelegeri nu s-au stins și că este amenințat de cunoscutul manelist. „Treaba este mai veche între noi, dar eu crezusem că s-a încheiat acest subiect. Am primit niște amenințări din partea lui și din acest motiv am și făcut un video pe Tik Tok ca să aflu dacă are ceva cu mine, să știu și eu să fiu pregătit. Mă mai văd cu el pe acolo, pe dincolo și știu că el este mai nebun așa. Acum am avut câteva zile libere și a trebuit să fac pasul acesta, ca să aflu și eu, pentru că mă simt amenințat. Vreți să vă mint? Mă simt amenințat! El e mai nebun, are și prieteni mai... știți ce spun”, a spus Yoannes.

 

Yoannes a adăugat că a primit și amenințări telefonice, după ce a fost în prealabil jignit atât el cât și Narcisa Moisa pe rețelele de socializare: „El mi-a făcut aceste amenințări prin telefon. Am înregistrare cu el în care mă înjură foarte urât. Nu pot să spun acum. Mă amenință că mă prinde, că îmi face... Nu știu de unde până unde își permite el lucruri de genul acesta cu mine. Frățiorul lui făcuse niște Tik Tok-uri și ne jignea și pe mine și pe Narcisa, vorbea foarte urât”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest