Zână bună și în bucătărie! Andreea Marin are rețete de zile mari!

 
+2 click pentru
galerie

"Găteşte sănătos!" pare să fie deviza Andreei Marin în viaţă. Şi pentru că zâna ştie că puterea exemplului funcţionează cel mai bine, s-a apucat să le arate fanilor ce mănâncă. În fiecare zi!


Andreea Marin s-a îndrăgostit de treburile bucătăreşti. Vedeta îşi ispiteşte aproape zilnic prietenii virtuali cu toate bunătăţile pe care le prepară în casă! Suntem siguri că pe Tungay l-a dat gata demult.


Oricum, Andreea nu se dezminte. Tot ce face este şi gustos, şi sănătos. S-o luăm la rând. Luni: sushi vegetarian, marţi cartofi de ţelină şi ciocolată fără zahăr, miercuri creveţi cu sos traşi la tigaie, iar joi, mâncare de la fastfood!! Nu, niciodată nu va mai pune zâna gura pe alimente dăunătoare, pentru că tot ce găteşte vedeta este raw, noul trend în alimentaţie.


Aşa că, respectând reţetele sănătoase, Andreea Marin s-a hotărât să mănânce hamburgeri! Dar nu orice fel de hamburgeri, ci făcuţi din migdale, caju, seminţe de in, psyllium, rădăcinoase, ceapă, usturoi şi castraveţi acri.


"Fii ingenios şi mănâncă sănătos!", le-a scris diva fanilor de pe Facebook. Într-adevăr, rezultatul pare delicios cu adevărat!
.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest