Zanni a dezvăluit la Antena Stars cum stă cu dragostea: „Îmi propun de mâine să-mi fac gagică”

 

Dacă pe plan profesional îi merge de la foarte bine în sus, nu același lucru se poate spune despre aspectele sentimentale. Artistul este dezamăgit de cum au evoluat lucrurile în societate din acest punct de vedere.  

 

Zanni a fost luat sub aripa protectoare de cuplul Alex Velea și Antonia, fapt care a avut efecte pozitive în ceea ce privește evoluția carierei lui muzicale. Tânărul artist a mărturisit la Antena Stars faptul că vedetele se implică nu doar în ceea ce privește cariera, ci i-au dat și numeroase sfaturi de viață.

 

„Antonia mi-a dat un sfat, de fapt îmi reamintește mereu să fiu bun. Și Alex mi-a zis că e bine cum sunt mereu, pe filmul meu, pentru că eu tot timpul găsesc motive să-i tratez pe cei din jurul meu așa cum trebuie. Când cineva mă atacă, răspund cu aceeași monedă, că așa îmi place. Dar de multe ori îmi place să răspund pozitiv pentru că așa e mult mai greu, iar mie îmi plac lucrurile grele. Te frustrează să știi că vine unul la tine și te dă la o parte pentru altcineva. Dar frustrări am atât de multe încât nici nu mai contează, te obișnuiești cu ele”, a dezvăluit Zanni.  

 

Dacă în plan muzical se remarcă o ascensiune pentru Zanni nu același lucru se poate spune despre cel sentimental, cântărețul fiind dezamăgit de principiile pe care se bazează relațiile din vremurile noastre, în special pe faptul că sentimentele nu mai contează. Artistul s-a arătat întristat și a explicat că nu are iubită pentru că nu este un lucru pe care trebuie doar să ți-l propui și să-l faci. Artistul vrea sentimente adevărate și se pare că îi este foarte greu să le găsească în ziua de azi

 

Nu este nimeni. „Îmi propun de mâine să-mi fac gagică”, nu, ceva real vine atunci când simți. În ziua de azi nu se mai simte, în ziua de azi se combină”, a spus Zanni pentru Antena Stars.

 

Potrivit spuselor lui Alex Velea, Zanni s-a confruntat cu depresia în trecut, dar a depășit acea perioadă, iar el are grijă să îl țină cât mai optimist. Partenerul Antoniei îl consideră pe tânăr „fiul său de suflet” și îl ghidează în carieră și nu numai.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest