Zăvo, doi ani de relație cu Alex Ashraf! Vedeta, surprinsă cu o declarație de dragoste așa cum nu s-a mai văzut

 

S-au iubit, s-au despărţit, s-au certat, s-au împăcat şi până la urmă au ajuns în faţa ofiţerului de stare civilă. Iar în această toamnă, Oana Zăvoranu şi soţul ei Alex vor intra şi în biserică. Dar până atunci, astăzi sărbătoresc doi ani de relaţie.


”Dacă n-ar mai merge vreodată această, relatie nu aș avea nicio problemă, dar nici nu mă gândesc la asta pentru că ne potrivim prea tare. Eu l-am cerut de soț. S-a emoționat, s-a înroșit, s-a albit. Alex mă pune pe mine inaintea lui”
, a spus Oana în urmă cu câteva zile la ”Un show păcătos”.


O pune pe primul loc şi o iubeşte foarte mult! Iar astăzi sărbătoresc doi ani de relaţie, ocazie cu care Alex i-a făcut soţiei lui cea mai frumoasă declaraţie de dragoste.


"Astăzi s-au făcut 730 de zile şi 730 de nopţi în care viaţa mea s-a schimbat total. În acest timp "scurt", am aflat, am învăţat, am crescut, am cunoscut, şi am valorificat un om, o persoană, o fiinţă a cărei iubire şi dragoste este de neegalat. Tu, sufletul meu, eşti cea care înseamnă eleganţă, rafinament, strălucire, frumuseţe, inteligenţă şi iubire... iar aici mulţumesc celui care mi te-a dăruit în cale, celui de SUS", a scris Alex pe pagina sa de socializare.Alex a avut multe cuvinte frumoase pentru partenera lui de viaţă.

"Pot spune că împreună cu tine am depăşit bariere şi bariere, şi astăzi sunt cel mai fericit bărbat. Vom sărbători cei mai frumoşi şi grei ani din viaţa noastră, 2 anişori cu un trecut cu greutăţi şi cu un final fericit. Te iubesc şi îţi spun că tu eşti inima, oxigenul şi sufletul meu”, a mai scris Alex.

În urmă cu aproape două luni, Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf au dat cu subsemnatul în faţa ofiţerului de stare civilă, iar acum bruneta se gândeşte să îmbrace rochia de mireasă.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest