Zăvoranca îi declară război lui Toni! Nu se teme de proces!

 

Se anunţă un nou război! Oana nu are linişte până nu îl vede pe Toni pedepsit. Bărbatul în apartamentul căruia bruneta a locuit nu se teme însă de proces. Omul a mărturisit că are dovezi care o incriminează pe vedeta de televiziune, ba chiar aşteaptă să recupereze şi o datorie pe care fosta locatară ar avea-o la el.


Se ascut din nou cuţitele între Oana şi Haljin Haljnini, zis Toni, bărbatul în a cărui casă a locuit vedeta, pentru câteva luni.


Bruneta este hotărâtă să-l tragă la răspundere direct în instanţă pe proprietarul apartamentului în care a stat până în 2011. Fosta actriţă este foc şi pară din cauza bărbatului care a făcut afirmaţii jignitoare despre ea în mai multe publicaţii tabloide şi emisiuni mondene.Oana şi-a dat în judecată fosta gazdă şi are pretenţii să fie despăgubită. Pârâtul nici nu se sinchiseşte!

„Nu îmi e teamă de proces. O să câştig. Am dovezi. Mi-a schimbat butucul de la uşa casei, vopseaua, mi-a distrus parchetul."a declarat proprietarul.

Toni mai este acuzat de Oana că ar fi încercat să abuzeze fizic de ea. După scandalul iscat din cauza presupusei tentative de viol, bărbatul a participat la mai multe emisiuni televizate în care a făcut-o pe brunetă cu ou şi cu oţet.

Dacă vedeta cere daune morale, Toni vrea să recupereze restanţele la chirie care i-au făcut o gaură de peste 5.600 de lei în buget. Conturile dintre reclamantă şi pârât ar putea fi reglate luna viitoare când este stabilit următorul termen al procesului.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest