Zi de sărbătoare pentru Cristi Borcea, după ce a rămas fără permis și s-a ales cu o amendă babană! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Face ce face și intră în atenția legii! Cristi Borcea a rămas fără permisul de conducere, după ce a fost prins mergând cu 103 km/h, de două ori peste viteza legală, în acest weekend. Mai mult de atât, pe lângă reținerea permisului, ofițerii rutieri l-au amendat și cu aproximativ 1.300 de lei. Dar chiar și așa, afaceristul are un motiv serios de sărbătoare, încă de la începutul săptămânii!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel celebrează, astăzi, nașterea micuțului lor, Milan. Blondina a publicat pe contul său de socializare o imagine care întruchipează un emoționant tablou de familie. Chiar dacă nu se știe încă dacă este o fotografie nouă sau una făcută în urmă cu ceva timp, cert este că ziua de astăzi tot reprezintă momentul nașterii fiului său, fiind o mare bucurie pentru afacerist.  

A rămas fără permisul de conducere

Sâmbătă seară, Cristi Borcea s-a ales cu carnetul suspendat timp de 90 de zile, iar ca să îl poată recupera în 30 de zile, afaceristul trebuie să dea o testare. Echipajul de Poliție care l-a oprit și care l-a prins cu mult peste viteza legală, i-au dat afaceristului și o amendă de 1.305 lei, care se va înjumătăți dacă o va plăti în termen de 14 zile.

Nu este pentru prima dată când Cristi Borcea se confruntă cu probleme cu legea. Afaceristul a fost în închisoare de două ori, în ultimii ani, ispășindu-și condamnările în “Dosarul Transferurilor” și “Dosarul Retrocedărilor”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest