Zi decisivă pentru Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană! Bahmu: "Îmi doresc să îmi revină custodia exclusivă a copiilor!"

 
+2 click pentru
galerie

Sfarşit de drum? Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană îşi spun adio? Vor divorţa? De această dată pentru ultima oară? Bahmu s-a jurat că nu-l va mai ierta niciodată pe miliardar. Scandalul dintre cei doi de la începutul anului a fost unul colosal. Acuzaţii de răpire sau de violenţă domestică. Nimic nu a lipsit, iar războiul a fost total. 

Cel mai controversat cuplu din showbiz ar putea să o ia de azi, oficial, pe căi separate. Astăzi are loc o nouă bătălie din războiul pe care Adriana Bahmuţeanu îl poartă cu soţul ei. Adriana Bahmuţeanu se află acum la Judecătoria Sectorului 3 şi a dat din nou declaraţii înainte de a intra în sala de judecată.

"Deocamdată aşteptăm, am venit aici de la ora 10, pentru că dosarul trebuia să fie citat de la ora 11, din păcate nici până la ora asta nu am  fost chemaţi în faţa instanţei şi eu sper să redevin o femeie liberă şi îmi doresc să îmi revină custodia exclusivă a copiilor, pe motiv de violenţă. Întâlnirea cu soţul meu nu mi-a stârnit nici un fel de emoţie, pentru că nu mai simt nimic pentru el," a spus Adriana Bahmuţeanu, la "Star Magazin", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest