Zina Dumitrescu, „înjosită” de fiul său și după moarte! De ce nu i-a făcut pomana de un an

 

S-a făcut deja un an de când Zina Dumitrescu a trecut în neființă, iar fiul „mamei modei românești” a uitat-o cu desăvârșire pe cea care i-a dat viață. Pe lângă faptul ca a părăsit-o în ultimii ani de viață într-un azil, Cătălin Negreanu nici nu a mai fost la mormântul ei pentru a-i aprinde o lumânare și nici nu i-a organizat parastasul de un an așa cum ar fi trebuit.

Viața Zinei Dumitrescu a fost una tumultoasă, plină de drame și clipe nefericite. Creatoarea de modă a încercat de mai mult ori sa își pună capăt zilelor, motiv pentru care a fost dusă la un azil de bătrâni, în 2012, de fiul său. Însă suferința nu a luat sfârșit pentru “mama modei românești”, dat fiind ca fiul ei nu prea venea să o viziteze în locul în care chiar el a dus-o.

Zina Dumitrescu a murit la vârsta de 82 de ani, în luna martie a anului trecut, în azilul de bătrâni unde și-a petrecut ultimii ani de existență. Odată condusă pe ultimul drum, fiul său a vândut toate bunurile creatoarei de modă și s-a mutat la Timișoara alături de familia sa.

De atunci, nimeni nu a mai putut da de bărbat, care pare că a intrat într-o bulă din care nu vrea să iasă. Astfel că de vizite la mormântul mamei sale nici nu poate fi vorba. Mai mult de atât, Cătălin a neglijat totalmente și parastasul de la un an de la moartea mamei sale și nu a organizat nimic.

Potrivit impact.ro, o prietenă apropiată Zinei Dumitrescu a mărturisit că în ciuda inteligenței pe care o posedă, fiul creatoarei de modă este “total nepoliticos, cu un caracter agresiv”. Femeia a completat spunând că “pe când era copil, mama sa era tot timpul plecată în turnee și de aceea nu au avut deloc o relație apropiată. Zina s-a chinuit mai apoi să recupereze timpul și să se apropie de Cătălin, dar nu a fost cu putință. Plângea de fericire când era vizitată la azil de fiul ei”.

„Nimeni nu mai știe nimic de el, nu a vrut să țină legătura cu nimeni, chiar dacă noi ne-am fi dorit să îi rămânem aproape, să ținem legătura, să facem evenimente frumoase în memoria mamei lui”, a mai precizat aceasta. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest