Zizik, informații de ultimă oră despre situația dansatoarelor după ce au ieșit din comă: „Sunt încă internate la spital!”

 

Coregrafa a oferit detalii, în exclusivitate la Antena Stars, cu privire la starea de sănătate a celor două dansatoare implicate într-un grav accident rutier la începutul lui aprilie.

 

La începutul lunii aprilie, două dansatoare din trupa lui Zizik au fost implicate într-un grav accident rutier. Andreea (20 de ani) a fost internată la Spitalul Floreasca, în comă indusă, în timp ce Elena (19 ani) a ajuns la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, starea ei fiind stabilă. Treptat, cele două fete și-au revenit, starea lor de sănătate fiind din ce în ce mai bună.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Zizik a spus că dansatoarele sunt bine și se recuperează în aceste momente, după ce au ieșit din comă. Vedeta a ținut să precizeze că tinerele sunt încă internate în spital, sub supravegherea atentă a medicilor. Coregrafa a venit cu vești extraordinare, susținând că fetele pot comunica. Ba chiar mai multe, ele își amintesc tot ce s-a întâmplat.

„Fetele se simt bine, sunt la recuperare, noi suntem foarte fericiți pentru că sunt în afară oricărui pericol. Bineînțeles că vor avea un drum lung de parcurs în continuare, dar sunt bine și e un lucru extraordinar. Sunt încă internate în spital, au trecut prin salonul de recuperare și se simt bine, vorbesc, mănâncă (...) Pot comunica, își amintesc ce s-a întâmplat, vorbesc cu familia, cu prietenii”, a mărturisit Zizik, în cadrul emisiunii Star News.

 

Zizik a mărturisit că tinerele prezintă încă traumatisme, mai ales pentru că au avut nevoie de opreație. Din fericire, tinerele sunt stabile și se tratează din ce în ce mai repede. „Sunt sănătoase, sperăm să nu existe nicio altă complicație, traumatisme au în continuare, vă dați seama, operații etc. Ele, momentan, sunt stabile și să sperăm că totul este bine”, a adăugat aceasta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest