Zmărăndescu jr. și-a cerut iubita în căsătorie la Paris!

 

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a făcut marele pas în capitala îndrăgostiților, chiar lângă Turnul Eiffel.

 

Cătălin Zmărăndescu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alexandra, aleasa inimii lui. Iar campiontul de MMA a decis să își oficializeze relația cu partenera lui. Niciodată în genunchi în ring, Zmără jr. a îngenuncheat de această dată în fața frumoasei Alexandra în așteptarea deciziei acesteia care să peceltuluiască iubirea dintre cei doi.

 

Băiatul a ales cu grijă momentul,mizând pe o atmosferă romantică, la Paris, cu Turnul Eiffel în spate. Alexandra s-a bucurat, în mod firesc, iar răspunsul ei nu putea fi decât pozitiv. ''A spus ''DA'', a scris Mihai Zmărăndescu pe rețelele de socializare. Cei doi au sărbătorit marele eveniment într-un restaurant din capitala Franței, apoi au împărtășit momentul cu urmăritorii lor de pe rețelele de socializare.

 

Zmără jr. are o relație mai degramă glaciară cu tatăl său, dar i-a calcat pe urme și este un campion la MMA, strângând numeroase trofee. Zmărăndescu Jr. a reușit să-l învingă pe John „Blackbeard” Oliver, un sportiv de vârsta tatălui lui. Înainte de a se apuca de MMA, Mihai era pasionat de fotbal. El a făcut fotbal 9 ani, inițial la Steaua, după care în Anglia, la West Ham Academy, unde a jucat ca mijlocaș.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest