Zodiile cu două feţe! Top 5 al nativilor care mint şi înşală

 

Orice relaţie de cuplu trainică şi stabilă se bazează în special pe respect reciproc, dar mai ales pe încredere. De multe ori îţi dai seama care este adevărul despre caracterul unui om, abia după ce treci prin momente tensionate alături de el.

Iată un top al zodiilor care sunt predispuse la minciună şi la înşelat conform site-ului sfatulparintilor.ro.

Locul 5: Taur 

Aceste persoane sunt foarte loiale. Însă dacă partenerul a călcat strâmb, se răzbună cu vârf și îndesat. Nu iartă niciodată și au abilitatea de a cădea în picioare. Bărbații Taur înșală mai des decât femeile Taur.

Locul 4: Berbec 

Nativii acestei zodii sunt gata oricând să mintă și să înșele. Pentru că simț nevoia de aventură, ei caută noi și noi orizonturi care să le satisfacă poftă de nou. Dacă află că partenerul nu le-a fost credincios, înșală la rândul lor, din ego.

Locul 3: Leu 

Leii au un ego puternic și vor tot timpul atenție. Limitele pot fi trecute cu ușurință și înșală fără să conștientizeze ce au făcut. Deși poți crede că ești în siguranță lângă un Leu, adevărul este că ei sunt mereu în căutarea unei noi cuceriri.

Locul 2: Pești  

Peștii sunt posesivi și geloși, însă mint și înșală fără să stea prea mult pe gânduri. Peștii se aseamănă cu nativii din Leu și nu ratează nicio șansa să-și facă partenerii geloși, mai ales dacă simț că aceștia sunt atrași și de altcineva. 

Locul 1: Gemeni

Nativii din Gemeni sunt foarte "€œalunecoşi” și nu ar trebui să pui prea mare bază pe ei. Sunt foarte vorbăreți, însă pot ține foarte bine ascuns un secret. Nu același lucru se poate spune și când este vorba de secretele altora. Le divulga imediat și adaugă "condimente" pe deasupra.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest