Arșenica Cocean, una dintre concurentele sezonului 16 Chefi la cuțite, a trăit o bucurie imensă după ce Orlando Zaharia i-a oferit cuțitul de aur. Preparatul ei – un desert atent construit, cu note fructate și rafinate – a convins jurații că merită un loc direct în echipa acestuia.
articolul continua dupa recomandari
Vizibil copleșită, Arșenica a vorbit deschis despre emoțiile momentului și despre tot ce a însemnat pentru ea această validare profesională. După difuzarea ediției, concurenta a împărtășit cu urmăritorii ei un mesaj scurt, dar profund:
„Viața mi-a oferit momente, experiențe și surprize pe care nici nu îndrăzneam să le visez”, a scris ea pe Instagram.
Reacțiile fanilor au venit rapid, iar Arșenica a primit valuri de felicitări pentru talentul, eleganța și dedicația cu care își construiește fiecare preparat. Pentru mulți telespectatori, ea este deja una dintre revelațiile sezonului.
În ediția difuzată pe 16 noiembrie, Arșenica și-a prezentat povestea înainte de a intra în fața juraților. Cu o experiență de chef patiser, ea a mărturisit că înscrierea la emisiune nu a fost inițiativa ei, ci o dorință repetată a soțului și a fiicei sale, care timp de patru ani au încercat să o convingă să își depășească timiditatea.
„Nu a fost ideea mea să mă înscriu, soțul și fiica mea m-au împins de la spate. Sunt o persoană mai timidă, deși poate nu pare. Acum, că sunt aici, mă bucur. Lucrez ca chef patiser și prepar deserturi toată ziua. Pentru Chefi am pregătit profiterol cu cremă de vanilie, inserție de coacăze negre, zmeură, mere și cimbru. Îmi doresc o reacție wow, deși știu că ei nu arată acest lucru prea ușor”, a spus Arșenica în emisiune.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>>
https://antenaplay.ro/live/antena-stars













