Gabriela Cristea despre vacanța în America: „Burgeri și cartofi prăjiți la tot pasul”

 

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, și-au petrecut o vacanță de neuitat în Statele Unite, împreună cu cele două fetițe ale lor. Cei patru au vizitat unele dintre cele mai cunoscute destinații americane și au încercat diverse preparate culinare.

Fosta prezentatoare TV a împărtășit impresii sincere despre mâncarea de peste ocean, subliniind că, în general, opțiunile nu sunt dintre cele mai sănătoase. „La capitolul mâncare, situația nu e tocmai roz în America: burgeri, cartofi prăjiți, bacon prăjit, aripioare prăjite, pui prăjit și cam tot ce se mai poate prăji. Există și mâncare bună, dar costă cam de două ori mai mult decât în România. Aici eram într-un restaurant italian, pe galeria de la Venetian Hotel, unde am mâncat chiar bine. În vacanța asta ne-am dorit să ajungem și la unul dintre restaurantele lui Gordon Ramsay, dar n-am apucat să facem rezervare. Data viitoare îl trecem pe listă!”, a povestit Gabriela Cristea.

Deși gastronomia americană este adesea pe bază de preparate prăjite și mai puțin sănătoase, Gabriela a descoperit și restaurante unde a servit mâncare de calitate, chiar dacă la prețuri mai mari decât cele din România.

În plus, fosta prezentatoare TV a mărturisit că a fost deranjată recent de comentariile negative primite pe online, după ce a publicat imagini cu fiica ei la laboratorul de prăjituri. Gabriela Cristea le-a transmis criticilor că majoritatea mesajelor au fost de felicitare, dar câțiva au găsit nod în papură, interpretând greșit gesturile sale. „Mi-au scris că aș face prăjituri ca să le dau copiilor de la școală săptămâna viitoare, luni. Cum puteți să aveți așa o minte creață și să vă gândiți că aș putea să fac chestia asta? Nu de alta, dar i-aș da și copilului meu să mănânce”, a explicat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://antenaplay.ro/live/antena-stars

facebook whatsapp twitter pinterest