Pasiunile ascunse ale lui Alexandru Procopiu – Din bucătărie în lumea pokerului și a schiului

 

În ediția de marți seara, 27 noiembrie, Chefi la cuțite a adus în prim-plan un concurent care a reușit să-i impresioneze pe jurați și să câștige cuțitul de aur: Alexandru Procopiu. În vârstă de 26 de ani, originar din Craiova și stabilit de câțiva ani în București, Alexandru a reușit să atragă atenția cu un desert inedit care părea o friptură, demonstrându-și talentul și creativitatea.


O pasiune pentru gătit și nu doar atât

Deși Alexandru și-a început cariera în domeniul IT, a renunțat la programare pentru a se dedica în totalitate bucătăriei. Cu un început modest, el povestește că primii pași în gătit i-a făcut curățând cartofi, dar nu și-a pierdut niciodată ambiția de a învăța și de a se perfecționa. Deși mai are multe de învățat, obiectivul lui pe termen lung este să obțină măcar o stea Michelin.

Cu toate acestea, bucătăria nu este singura sa pasiune. Alexandru a dezvăluit că schiatul și pokerul sunt activități esențiale în viața lui. De la o vârstă fragedă, a fost fascinat de poker și a început să joace din perioada generală, dar recunoaște că începuturile nu au fost întotdeauna ușoare: „La început luam bătaie, dar am început să studiez și să îmi îmbunătățesc abilitățile. Am decis să mă mut la București pentru a avea acces la mai multe turnee și locuri de joc.”


Pokerul – un joc de noroc și strategie

Alexandru a povestit că nu se concentrează pe câștiguri mari și că joacă doar cu banii de care se poate lipsi: „Nu țin cont de sume atunci când joc. Mă bazez pe noroc și pe banii de care nu am nevoie. Câteodată câștig, câteodată pierd, dar nu-mi fac griji dacă sunt pe plus sau pe minus.”

Această pasiune pentru poker i-a oferit nu doar distracție, ci și oportunitatea de a-și petrece timpul în mod activ și de a-și testa abilitățile de gândire și strategie.


Un drum lung în bucătărie și ambiția de a atinge succesul

În ciuda experienței sale recente în domeniul culinar, Alexandru este hotărât să își continue dezvoltarea și să-și îndeplinească visul de a deveni un bucătar recunoscut pe plan internațional. „Mi-ar plăcea să obțin o stea Michelin și să demonstrez că pot să fac ceva deosebit în bucătărie”, a mărturisit el, plin de speranță și determinare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest