Ediția din 13 octombrie 2025 a emisiunii Asia Express – Drumul Dragonilor le-a pus concurenților nervii la încercare. După o serie de misiuni extenuante, echipele au primit o provocare care i-a scos complet din zona de confort: să gătească o masă tradițională vietnameză folosind ingrediente locale deloc obișnuite — șobolani de bambus și țipari.
articolul continua dupa recomandari
Prima parte a probei a fost o adevărată aventură. Concurenții au fost nevoiți să prindă singuri țiparii masculini, o sarcină dificilă și deloc plăcută. Cu multă strângere de inimă, echipele au dus misiunea la capăt, crezând că au scăpat. Doar că surpriza abia începea.
După ce au terminat de gătit, Irina Fodor le-a oferit un nou plic cu instrucțiuni: concurenții trebuiau acum să guste chiar din mâncarea pe care o pregătiseră. Reacțiile au fost imediate și puternice, mai ales în rândul celor mai sensibili. „Am vrut acasă! Am spus: asta e, până aici pot! Mi-au plăcut toate provocările de până acum, dar să gătesc animale și apoi să le mănânc… a fost prea mult!”, a spus Alina Pușcaș, vizibil marcată de experiență. Unii concurenți au încercat să-și păstreze calmul și să trateze totul ca pe o misiune de supraviețuire, în timp ce alții abia au reușit să se apropie de farfurie.
În echipa formată din Olga Barcari și Karmen Simionescu, sarcinile s-au împărțit rapid: Olga a preluat frâiele bucătăriei, iar Karmen a preferat să stea cât mai departe de masa de lucru. „Urât rău! Eu nici la tăierea porcului nu pot să mă uit, d-apoi la așa ceva. Eu îl văd doar când e deja gata!”, a spus Karmen
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>>
https://antenaplay.ro/live/antena-stars
















