Serghei Mizil alege câștigătorul primei amulete: farfuria care l-a convins

 
+3 click pentru
galerie

Sezonul 16 Chefi la cuțite a debutat cu un joc de amuletă atipic, desfășurat departe de platoul obișnuit. Chefii Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu au fost puși în fața unei provocări noi: să gătească în animata piață Obor, folosind ingrediente cumpărate cu maximum 100 de lei.

Irina Fodor a fost cea care le-a dat vestea neașteptată. Pentru prima dată, probele pentru amuletă nu se vor mai desfășura în platou, ci în locații din toată țara, inspirate din tradițiile gastronomice locale. Această schimbare aduce dinamism și imprevizibil în competiție, iar primul popas a fost chiar în una dintre cele mai cunoscute piețe din București.

Cu timp limitat și resurse reduse, cei patru jurați au creat patru farfurii spectaculoase, fiecare încercând să îl impresioneze pe invitatul special – Serghei Mizil. Acesta a degustat pe rând preparatele, analizând atât aspectul, cât și aromele.

Deși toate farfuriile l-au surprins, preparatul lui Alexandru Sautner a fost cel care i-a câștigat aprecierea. Prezentarea, combinația de culori și echilibrul dintre ingrediente au fost elementele care au făcut diferența. „Totul perfect. Carnea de porc era rose, verdele de deasupra, pe piure a pus ceva cu orange… o farfurie frumoasă, colorată”, a explicat Serghei Mizil atunci când a dezvăluit câștigătorul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://antenaplay.ro/live/antena-stars

facebook whatsapp twitter pinterest