Spectacol în bucătărie! Elena Bratu, patiser format la Le Cordon Bleu, a luat patru cuțite la „Chefi la cuțite”

 

Ediția din 7 aprilie 2025 a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una plină de surprize: un desert rafinat semnat de o tânără patiseră cu școală în Franța!

Un nou episod spectaculos la „Chefi la cuțite”, difuzat pe 7 aprilie 2025, i-a adus în fața celor patru chefi o concurentă care a stârnit imediat interesul publicului: Elena Bratu, absolventă a prestigioasei școli Le Cordon Bleu.

Elena Bratu: desert franțuzesc, educație de top și patru cuțite

Elena Bratu a demonstrat ce înseamnă rigoarea și rafinamentul bucătăriei franceze, pregătind un Semifreddo care i-a cucerit pe chefi de la prima linguriță. Absolventă a școlii Le Cordon Bleu din Paris, Elena a povestit cum a trecut prin cursuri istovitoare, fără mixere sau ustensile moderne, lucrând 14 ore pe zi pentru a-și perfecționa tehnica.

„Am studiat în Franța, la Paris. Au fost destul de grele cursurile. Am urmat modulul intens – stăteam și 14 ore pe zi la cursuri. Nu existau mixere sau roboți de bucătărie, băteam bezeaua cu mâna. A fost foarte greu, dar, în același timp, experiența a fost unică. Pot spune că a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea”, a povestit Elena.

Efortul a meritat: Elena a primit patru cuțite și aplauzele tuturor. Chef Alexandru Sautner a fost vizibil impresionat: „Bravo, ai patru cuțite, e un desert extraordinar de bun! Îți țin pumnii și în boot camp să mergi mai departe și chiar mi-aș dori foarte mult un cofetar ca tine în echipa mea. Felicitări!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://antenaplay.ro/live/antena-stars

facebook whatsapp twitter pinterest