În cadrul emisiunii Vacanță de vedetă, celebrul chef a vorbit despre escapada din Italia.
articolul continua dupa recomandari
În weekend, Laura Cosoi l-a avut în platou pe Joseph Hadad. Celebrul bucătar, care conduce două afaceri și are aproape 100 de angajați, a explicat că tocmai acestea sunt motivele pentru care preferă vacanțele cât mai scurte: pentru a avea grijă de business-urile sale. Recent, acesta a fost alături de fata lui în Italia.
"Mie îmi place să plec pentru scurt timp. Duminică, luni, marți, miercuri sau joi să te întorci înapoi. Acum, anul ăsta, am plecat cu fiica mea în Roma. Acolo am luat trenul rapid spre Napoli, am stat acolo trei nopți. Am mâncat o înghețată foarte bună. Textură, gust, nu mult zahăr. Mie îmi place cel mai mult fistic. Când eu merg la o gelaterie, în primul rând plec la fistic.", a spus Joseph Hadad la Vacanță de vedetă.
Având în vedere natura meseriei, Joseph Hadad știe tot timpul în ce restaurante să ia masa. "Când ajung farfuriile la masă, după aproape 50 de ani de experiență, am niște greutate de gastronom în spate, 70-80% știu ce se întâmplă în farfurie și știu ce greu se ajunge la nivelul, ce a creat chef bucătarul pe farfurie.(...) Totdeauna am vrut să învăț. Tot timpul trebuie să învățăm”.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc