DJ-ul de la “Un show păcătos”, Silviu Andrei,  dezvăluiri incendiare la “Wonderlife”

 

În fiecare noapte, Silviu Andrei aduce în platoul de la “Un show păcătos”, cea mai bună muzică a momentului, care le pune pe jar pe asistentele Ana Maria şi Loredana

În această duminică, de la ora 12.00, DJ-ul va fi invitatul Mariei Simion la emisiunea “Wonderlife”. Silviu va vorbi în emisiune despre faptul că este atât de pasionat de echipa de fotbal Liverpool încât şi-a tatuat chiar logo-ul ei. Tot din dragoste, dar de data asta pentru fiica sa, Natalia, Silviu şi-a mai făcut un al doilea tatuaj.

La “Wonderlife”, Silviu a vorbit si despre vremea în care lucra într-un radio din Iaşi, despre avantajele, dar şi despre neplăcerile create de faptul că avea foarte multe fane. De exemplu, tatăl unei iubite de-a lui i-a interzis acesteia să mai iasă în oraş cu el, din cauza faptului că meseria lui, cea de dj, nu I se părea una potrivită pentru fiica lui.

Despre viaţa lui personală, Silviu i-a declarat, în premieră Mariei Simion, gazda emisiunii, că a avut o relaţie cu Iulia Vântur:“Eu am fost şi voi rămâne primul barbat din cearşaful Iuliei”. Ce alte declaraţii va mai face Dj-ul, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 12.00, la “Wonderlife”, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest