George Papari: „Banii pe care îi am, sunt sută la sută produși de mine, prin munca mea”

 

A pornit la de la 0 și nu îi este rușine să dezvăluie că primul lui job a fost ca spălător de vase la restaurantul unui hotel din Suedia. A avut ambiția să-și depășească condiția și a absolvit "Facultatea de Contabilitate-Finanțe". Acum, George Papari este un cunoscut om de afaceri și recunoaște că banii câștigați fără muncă nu îi aduc bucurie

“Nu am avut tot timpul bani și nici nu sunt un miliardar. Banii pe care i-am avut și pe care îi am, din care tăiesc, sunt sută la sută produși de mine, prin munca mea. Eu de exemplu, nici nu joc la loto pentru că, în opinia mea, nu m-aș bucura de niște bani câștigați fără muncă".

Pe vremea comunismului, la doar 19 ani, a plecat din România, ajutat de fata suedeză de care s-a îndrăgostit. S-au cunoscut în București, s-au căsătorit și s-au mutat împreună în Stockholm. A devenit tată la 21 de ani, iar acum are doi copii, un băiat de 32 de ani și o fată de 21, care îi aduc numai bucurie.

“Dacă ar fi fost o țară liberă nu aș fi plecat niciodată, dar dacă ești un om capabil, reușești oriunde. Am avut acea ambiție pe care o au emigranți sau persoanele care muncesc de la 0”, a mărturisit George Papari.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest