Strălucire şi rafinament la Wonderlife: Carmen Negoiţă are peste 200 de perechi de pantofi

 
+2 click pentru
galerie

Când spui “Wonderlife”, show-ul prezentat de Maria Simion, în fiecare duminică, de la ora 12.00, la Antena Stars,  spui strălucire, glamour, bogaţie, colecţii de obiecte scumpe, hobby-uri, ultimele tipuri de gadget-uri, iar ediţia din acest week-end a emisiunii nu  putea face excepţie .

Fashion bloggeriţa  Carmen Negoiţă  a acceptat invitaţia  de a participa la “Wonderlife” chiar înainte de pleca la London Fashion Week.  Filmările pentru emisiune s-au realizat chiar la Carmen acasă, iar echipa a ajuns  chiar şi în dressingul ei, un loc cu adevărat special în care se găsesc haine în  ultimele tendinţe  ale modei, dar şi piese vintage, pălării, şi accesorii unice. Pantofii ocupă un loc special în  dressing, iar pentru “Wonderlife”,  fashionista a declarat că nu le cunoaşte cu exactitate numărul,  dar că are sigur peste 200 de perechi, a căror valoare este de câteva  mii  bune de euro.

Deşi acum numele  lui Carmen Negoiţă este sinonim cu orice înseamnă fashion, situaţia nu a fost întotdeauna aşa. “Eram o băieţoasă, îmi plăcea să joc fotbal chiar şi  până să mă mărit”, i-a mărturisit Mariei Simion. “M-am machiat pentru prima oară la 22 de ani şi mi-a luat un an şi jumătate să învăţ să aplic  corect rimelul”.

Ce alte mărturisiri a mai făcut Carmen Negoiţă  la “Wonderlife”, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 12.00, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest