A cerut-o sau nu Cătălin Cazacu pe Ramona Olaru în căsătorie! Declarații exclusive la XNS: „O să vă omoare cei de la Slash!”

 

Sportivul a făcut mărturisiri în exclusivitate la Xtra Night Show legate de cum au decurs lucrurile în cadrul emisiunii Slash! Vedete la apă.

 

La Xtra Night Show, Cătălin Cazacu a fost întrebat dacă a cerut-o în căsătorie pe Ramona Olaru la Splash! Vedete la Apă. Cum show-ul este înregistrat, sportivul i-a îndemnat pe telespectatori să urmărească emisiunea pentru a vedea dacă a făcut sau nu marele pas în relația cu frumoasa asistentă TV. El a glumit, spunând că dacă marele moment s-ar fi consumat la Splash și a fost divulgate la Xtra Night Show ar urma ceva repercusiuni.

 

„În primul rând, tu îți dai seama că dacă exista momentul ăsta (n.r să o ceară în căsătorie pe Ramona Olaru) și tu l-ai dat de gol, o să vă omoare cei de la Splash. Nu știu unde stai tu, dar o să te găsească. (...) Acum, salvarea este ca eu să zic nu că dacă zic da și tu ai dat momentul... Uitați-vă la Splash!”, a mărtusit Cătălin Cazacu, pentru Xtra Night Show.

Dacă initial a dat-o pe glumă, în cele din urmă, Cătălin Cazacu a declarat că nu a făcut încă pasul decisiv în relația pe care o are cu Ramona Olaru. „Asta a zis: „Bine că nu m-ai cerut”. (...) Deci eu când vreau să cer, cer”, a adăugat sportivul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest