A existat vreun scandal între Cristina Vasiu și Ozana Barabancea la „Te cunosc de undeva”? „Am primit o notă mică!”/ VIDEO

 

Invitată la „Xtra Night Show”, Cristina Vasiu a făcut câteva dezvăluiri din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”, după ce s-a speculat că între ea și Ozana Barabancea ar fi existat un conflict intern.

Sătulă de zvonurile care au existat referitoare la scandalul dintre ea și Ozana Barabancea, Cristina Vasiu a dat cărțile pe față în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, unde a spus ce s-a întâmplat de fapt între ea și jurata de la „Te cunosc de undeva”.

Cristina Vasiu a mărturisit că niciodată nu s-a pus problema de un conflict între ea și Ozana Barabancea, chiar dacă a primit la un moment dat o notă extrem de mică din partea juratei. Mai mult de atât, concurenta a mărturisit că sunt chiar prietene, astfel că nu înțelege de unde au apărut asemenea zvonuri.

„Toată lumea a crezut. Fiind un show de divertisment, cumva trebuie să fim și criticați și să primim note de la 1 la 12. Nu ne-am certat, noi suntem prietene. Mă apreciază mult, o apreciez mult. Noi ne-am conectat foarte bine, doar că am primit la un moment dat o notă mică, de fapt, de mai multe ori. (...) A primit și niște comentarii răutăcioase legate de treaba asta de la niște oameni care probabil urmăresc emisiunea și care își dau cu părerea și sunt acolo trup și suflet așa cum știu ei să fie. (...) Acum o să fiu sinceră, dar niciunul de acolo nu se apropie de personaj. E foarte greu să-ți schimbi timbrul. A, că poți tu să cânți mai jos sau să-ți pui o răgușeală... dar nu există să-ți modifici timbrul. Și la Jason Derulo am cântat în tonalitatea lui, dar degeaba. Nu ai cum să fii ca ăla și oricum... Câteodată ți se potrivește un personaj, primești o notă mai mare, alteori nu”, a spus Cristina Vasiu la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest