A reizbucnit scandalul dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț! Saxofonistul, în platoul Xtra Night Show: „Nu sunteți ca fetițele astea…”

 

Armin Nicoară nu uită și nu iartă. El nu ratează niciun prilej să o atace pe Georgiana Lobonț, cu care a colaborat în trecut.

 

Armin Nicoară și Mirela Vaida au lansat ieri un colaj cu cântece de petrecere. Saxofonistul a venit în platoul emisiunii Xtra Night Show însoțit de prezentatoarea de la Acces Direct, pentru a povesti cum le-a venit ideea să colaboreze, dar și alte detalii neștiute până acum despre această colaborare surpriză, iar Armin Nicoară a mărturisit că a fost o onoare pentru el să cânte alături de Mirela Vaida.

 

Pe fundal se derulau mai multe imagini cu celebrul saxofonist, iar, la un moment dat, s-a afișat și o fotografie cu el și cu Georgiana Lobonț. Atunci când a sesizat că fosta sa colaboratoare este în poze, Armin Nicoară a  făcut mai multe observații destul de dure, semn că lucrurile nu sunt tocmai roz, în continuare, între el și colega lui de breaslă, cu care a colaborat de foarte multe ori. La un moment dat, saxofonistul nu a mai rezistat și a cerut imperios echipei tehnice să schimbe fotografiile cu Georgiana Lobonț.

 

”Schimbați pozele! Nu putem să punem poze așa. Acum am intrat.. Stați puțin. Doamna Mirela, acum trebuie să spun ceva foarte important, pentru că prima colaborare cu care pot să zic că am ajuns eu în câștig într-un fel, pentru că dumneavoastră ați spus să lăsăm după mine, colajul să îl încărcăm la mine pe canal, nu ca fetițele astea cu care am mai colaborat eu, să spună că nu, că la mine”, a spus Armin Nicoară la Xtra Night Show.

 

Scandalul dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț este de notorietate și provine din împărțirea banilor în urma colaborărilor. Cu ceva vreme în urmă, la Acces Direct, Armin Nicoară a spus că din prima piesă nu a câștigat niciun ban și că Georgiana Lobonț s-ar fi declarat deranjată de faptul că iubita lui, Claudia Puican, apare în videoclipuri.

 

”Vreau să o întreb eu când îmi primesc banii pe colaborările cu ea? La prima piesă ți-am lăsat ție toate veniturile. Tremur de nervi și de supărare de două săptămâni, adică de doi ani. Ai venit la mine în casă și bărbatul tău a zis că tu nu mai suporți să apară și Claudia cu noi în videoclip. Eu am avut frăție cu voi, nu trebuia să se ajungă aici, trebuia să împărțim totul, nu după ce v-ați văzut cu banii să zici că n-ai nevoie să faci melodii cu noi”, a spus Armin Nicoară la ”Acces Direct” acum ceva vreme.

 

Scandalul dintre cei doi părea să se fi încheiat în august, dar iată că a fost vorba de un foc mocnit care a răbufnit iarăși acum.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest