A venit testul de paternitate al lui George Restivan! Este sau nu logodnicul lui Bahmu tatăl Melissei?

 

Rezultatul oficial al testului de paternitate a fost citit în exclusivitate de Dan Capatos în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

În urmă cu mai bine de o lună, Melissa Vaida, 25 de ani, declara că este fiica lui George Restivan. Proaspătul logodnic al Adrianei Bahmuțeanu se hotăra să facă un test de paternitate la institutul de la Timișoara, iar acum au venit și rezultatele. Prezentate de cei doi îndrăgostiți în cadrul ediției de aseară a emisiunii Xtra Night Show.

 

Așadar, iată că la aproape o lună de la prevalarea probelor biologice, a venit și rezultatul testului de paternitate. Potrivit acestora, George Restivan este tatăl biologic al Melissei, tânăra de 25 de ani care este pe punctul de a-i aduce pe lume un nepoțel. Chiar dacă Adriana Bahmuțeanu s-a arătat nu doar împăcată, ci chiar încântată de situație, logodnicul acesteia mai vrea să facă un al doilea test și în Statele Unite ale Americii, țară al cărui cetățean este.

 

George a declarat că a comandat un test din Statele Unite ale Americii, el fiind și cetățean american, și dorește să-l facă și pe acela pentru a avea parte de o a doua confirmare. Aparent, George are mai multă încredere în laboratoarele americane.

Eu doresc și este pe drum un test din America. Am să vreau să-l fac și pe ala din America, ca să am și eu liniștea mea. Eu ca cetățean american, am și dreptul meu ... o reconfirmare ca să le pun una lângă alta. (...) E dreptul meu.”, a spus George Restivan, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest