Adelina Nica, dezvăluiri exclusive la XNS despre despărțirea de Mihai Costea: ”Dacă mă înșela era mai bine!”

 

Modelul a explicat la Xtra Night Show de ce a renunțat la relația cu Nilă, tatăl copilului ei.

 

Adelina Nica s-a despărțit de Mihai Costea încă de anul trecut. Recent a apărut un articol în presa mondenă, în care se spune că l-a dat afară din casă pe soțul ei, acesta ajungând să locuiască la nașul Alex Bodi. Invitată la Xtra Night Show, Adelina Nica a mărturisit de ce a ajuns să se despartă de Mihai Costea, asta atunci când mulți credeau că se pregătesc de nuntă, mai ales că făcuseră botezul lui Zian.

 

”Sunt foarte multe motive și cred că ne-ar trebui o lună să vorbim în fiecare seară. Din cauza unor prostii pe care Mihai le-a făcut de-a lungul timpului, o lungă perioadă de timp. Când s-a aflat de aceste prostii pe care le făcea, nu pot să zic acum. Dacă mă înșela era mai bine. El făcea niște prostii în general fără ca nimeni să știe. Atunci când s-a aflat ce făcea el, cei din partea lui au crezut că eu știam, că i-am ținut apărarea, am fost trasă la răspundere gratuit”, a spus Adelina Nica la Xtra Night Show.

 

Bruneta mai spune că Zian, fiul lor, va afla tot ce s-a întâmplat, ce a făcut tatăl lui și de ce s-a ajuns la despărțire atunci când va înțelege acest lucru, deoarece nu vrea să-i ascundă nimic din trecut: ”Să nu dai tu un telefon să te interesezi de Zian, doar pentru chestia asta. Nu e nimeni vinovat că Mihai a greșit, mai ales Zian. El o să crească, iar la un moment dat va știi tot de la mine, cu subiect și predicat. Nu se pune problema de infidelitate”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest